Drie mannen op de loopband

Kijk verder dan uw financiële doelen

Wealth Management
 • Slimme private bankers schakelen snel dankzij korte lijnen
 • Altijd de juiste aandacht, op het juiste moment 
 • Een bank die met u meegroeit

Houd uw levensstandaard in stand

Zou het niet mooi zijn als u nu en later kunt blijven doen wat u belangrijk vindt. Ook als uw ideeën en gedachten veranderen. Want, hoe u er nu over denkt is misschien niet zoals u er over tien jaar naar kijkt. Wij blijven u volgen en adviseren wanneer u van gedachten verandert en zorgen dat het plaatje blijft kloppen. Dat is private banking bij Van Lanschot.

Het grote plaatje scherp hebben

U wilt natuurlijk alles uit uw vermogen halen. Niet alleen zoveel mogelijk rendement. Bij iedere periode in uw leven komen er andere vraagstukken kijken. Wij weten precies wanneer wij hierover moeten beginnen als u dat niet doet.
 • Sinds 1737 gespecialiseerd in de toekomst
 • Vermogen in balans, privé en zakelijk
 • Actiegericht plan dat met u meegroeit

Het grote plaatje scherp hebben

 • Sinds 1737 gespecialiseerd in de toekomst
 • Vermogen in balans, privé en zakelijk
 • Actiegericht plan dat met u meegroeit
U wilt natuurlijk alles uit uw vermogen halen. Niet alleen zoveel mogelijk rendement. Bij iedere periode in uw leven komen er andere vraagstukken kijken. Wij weten precies wanneer wij hierover moeten beginnen als u dat niet doet.

Uw bedrijf is de beste belegging, of niet?

Een groot deel van uw vermogen zit in uw onderneming. Maar hoe verstandig is dat eigenlijk? U zult verbaasd zijn welke mogelijkheden u nog meer heeft. Wij maken precies inzichtelijk hoe uw geld nog beter voor u kan werken. Zonder dat ú er harder voor hoeft te lopen.

Zo lang mogelijk gezond blijven

zorgscan
Ruim de helft van de miljonairs heeft een reservering gedaan voor de inkoop van extra zorg of denkt eraan een reservering hiervoor te maken. Met de ZorgScan maakt u inzichtelijk wat u belangrijk vindt, en hoe u dit financieel het beste kunt inrichten.

5 x waarom Wealth Management

Stel, u start op 40-jarige leeftijd met beleggen. Wat heeft u aan uw vermogen van nu, als u straks 60 bent? Brengt u zo snel mogelijk uw doelen in kaart dan is de kans groter dat u ze realiseert. Deze vijf doelen staan bovenaan voor onze klanten, ons jaarlijks onderzoek Vermogend Nederland onderstreept dit.
 • 1. 'Mijn levensstandaard behouden'
  U bent tevreden met uw huidige financiële situatie en u heeft waarschijnlijk wel nagedacht over later. Er komt vermogen vrij wanneer u uw bedrijf verkoopt, of misschien heeft u geld gereserveerd. Maar wat is het effect van inflatie op uw vermogen? Wat kunt u met de euro van nu over 20 jaar doen? Onze oplossingen blijven inflatie en belastingen voor. Wij helpen u de juiste keuze te maken. Voor nu en later, zonder er op achteruit te gaan.
 • 2. 'Kan ik eerder stoppen met werken?'
  Het is fijn om te weten wanneer u kunt stoppen met werken. Ook als u dit niet meteen van plan bent, omdat u zo van uw werk houdt. Misschien wilt u dit moment gebruiken om bijvoorbeeld een dag minder te gaan werken. Wij brengen in kaart wat het voor uw financiële situatie betekent als u eerder stopt met werken. Of u dat ook echt doet, dat beslist u natuurlijk zelf.
 • 3. 'Ik wil goed doen'
  Zou het niet mooi zijn als u op een fiscaal vriendelijke manier goed kunt doen? Dat u die goede doelen misschien nog royaler kunt steunen dan u dacht, omdat het slim geregeld is. Of wilt u juist actief als vrijwilliger in een bestuur deelnemen of uw eigen foundation starten? Wij stellen u aan de juiste mensen voor en helpen bij het maken van een geefplan.
 • 4. 'Koop zorg in voor als het nodig is'
  Nu maakt u zich er nog geen zorgen om, gezondheidszorg. Maar vroeg of laat gaat u het toch nodig hebben. Het is daarom verstandig om nu alvast scherp te hebben wat uw wensen zijn. Onze ZorgScan helpt hierbij. Want, wat is het u waard? Met het bijbehorende kostenplaatje kunt u de juiste afweging maken.
 • 5. 'Die verre reis maken'
  “Zodra ik stop met werken wil ik een paar verre reizen maken”. Herkent u zich hierin? Dan betekent dit dat u in een relatief korte tijd een groot bedrag moet reserveren. U gaat genieten van uw vrije bestaan en er ontstaat een piek in uw uitgavenpatroon. Dat is niet erg natuurlijk, maar u moet er wel rekening mee houden. Door uw plannen en geldstromen in kaart te brengen creëert u rust en kunt u volop genieten van uw vrije bestaan.

Zet ons aan het werk

En ontvang een actiegericht plan dat met u meegroeit. Zo haalt u alles uit uw vermogen.

Ook interessant voor u

kennis & Inspiratie
Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel