Meeting in eggchairs

Gespecialiseerd in de toekomst sinds 1737

waarom van lanschot
 • Uw persoonlijke aanspreekpunt weet wat u belangrijk vindt
 • U ontvangt proactief deskundig advies en slimme oplossingen
 • U krijgt toegang tot exclusieve producten en diensten  
Welkom bij Van Lanschot video

Leer ons kennen

video

Alles van waarde...

Wanneer u een bepaald vermogen bezit is het belangrijk dat u daar de juiste zorg en expertise omheen organiseert. Van Lanschot is als oudste en enige onafhankelijke Private Bank in Nederland dan een logische keuze. U hebt bij ons een vast contactpersoon die met u meedenkt en uw situatie begrijpt. Het draait tenslotte om úw wensen en doelen.

Onze toegevoegde waarde in iedere levensfase

U krijgt deskundig advies en concrete oplossingen voor al uw vermogensvraagstukken. Zo beschermen wij alles van waarde en laten uw vermogen groeien op een verantwoorde manier. Want uw vermogen is meer dan geld alleen.
 • 1. Het begint met een haarscherp beeld
  Hebt u een helder beeld wat u in de toekomst met uw vermogen wilt en kunt? Onze analyse van uw wensen en mogelijk, nu en in de toekomst, leiden tot diepgaande inzichten die de basis vormt voor úw Vermogensregie.

  vermogensregie
 • 2. Profijt van onze eeuwenlange ervaring
  Uw private banker heeft aan een half woord genoeg. Hij herkent uw uitdagingen en komt meteen in actie. Daarom zijn er specifieke teams voor bijvoorbeeld ondernemers, medici, business professionals en executives.

  specialismen
 • 3. Slim gebruik van kennis
  Met bijna drie eeuwen aan ervaring herkennen en signaleren wij patronen. Vaak nog voordat u deze zelf ziet. Sterker nog, wij zijn ervan overtuigd dat we tijdens ons eerste afspraak de toegevoegde waarde al laten zien.

  Kennis & Inspiratie
 • 4. Business maakt business
  Een goed netwerk is heel waardevol. Ons netwerk bestaat uit (financieel) specialisten, ondernemers en bestuurders. Het delen van kennis, maar ook het creëren van nieuwe kansen om zaken te doen staat centraal.

  Evenementen

Beleggingsexpertise

Om aan uw beleggingswensen tegemoet te komen hebben we alle expertise samengebracht. Met Kempen als assetmanager hebben we ons eigen innovatiecentrum. Dat is mooi want u als klant bent natuurlijk op zoek naar de beste beleggingsoplossingen.

Woningfinanciering

hypotheken
Bij Van Lanschot kijken we verder dan uw inkomen alleen. Als ondernemer heeft u ook andere inkomensbronnen zoals dividend en daar houden wij ook rekening mee. Bovendien kunt u in aanmerking komen voor korting op de hypotheekrente als u vermogen bij Van Lanschot onderbrengt.

Zet ons aan het werk

Wij willen bijdragen aan uw succes. Vertel ons meer over uw drijfveren en ambities. Laat u verrassen door onze aanpak. Ook voor een second opinion.

Aantoonbaar duurzaam en transparant

Meest transparante bank van Nederland
Wij zijn trots dat wij de hoogst genoteerde bank in de Nederlandse Transparantiebenchmark van het Ministerie van Economische Zaken zijn. Bovendien geeft internationaal ratingbureau Sustainalytics ons al jaren een hoge rating. Daarnaast scoren wij een B-rating binnen Carbon Disclosure Project. 
Verantwoord ondernemend sinds 1737
Wij geloven in doorgeven in de breedste zin van het woord. Verantwoord ondernemen is onderdeel van wie wij zijn en daardoor in alle lagen van de organisatie zichtbaar. U merkt dit aan hoe wij omgaan met onze medewerkers en ons inkoop- en milieubeleid. Door echt iets terug te geven aan de samenleving via de Van Lanschot Kempen Foundation. 
Altijd een duurzame beleggingsoplossing  
Verantwoord beleggen is de standaard, hoe duurzaam bepaalt u zelf. Wij begrijpen dat de grens niet voor iedereen op dezelfde plek ligt. Daarom zijn er mogelijkheden om specifiek te selecteren wat u in- of uit wilt sluiten in uw beleggingsportefeuille. Wij dragen bij aan Sustainable Development Goals van de VN dankzij alle aan ons toevertrouwde middelen. 

Closeup Van Lanschot schild gevel

Van Lanschots rijke historie

historie
Onze ondernemersgeest gaat terug naar 22 juli 1737 waar Cornelis van Lanschot zijn eerste inkopen boekte in zijn ‘Ontfangboek’. Hij legde hiermee het fundament voor de beursgenoteerde bank die wij vandaag de dag zijn. Lees meer op de corporate website van Van Lanschot Kempen.
  Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel