Gespecialiseerd in de toekomst sinds 1737

waarom van lanschot
  • Slimme private bankers schakelen snel dankzij korte lijnen
  • Altijd de juiste aandacht, op het juiste moment 
  • Een bank die met u meegroeit

Welkom bij Van Lanschot

video

Alles van waarde...

Een bank die u begrijpt en de juiste vragen weet te stellen. Alleen zo kunt u alles van waarde beschermen, uw vermogen laten groeien en doorgeven aan de volgende generatie. Want uw vermogen is meer dan geld alleen.

Het is onze uitdaging om steeds weer de meerwaarde van private banking bij Van Lanschot te laten zien

Judith Jeuring | Regiodirecteur Private Banking Zuid-Nederland

Uw hoogstpersoonlijke private bank

Gespecialiseerde teams   

Profijt van onze eeuwenlange ervaring 

Uw private banker heeft aan een half woord genoeg. Hij herkent uw uitdagingen en komt meteen in actie. Daarom zijn er specifieke teams voor verschillende beroepsgroepen en aandachtsgebieden. 

Denk bijvoorbeeld aan: ondernemers, executives, verenigingen, stichtingen, apothekers, artsen, advocaten en accountants.
Advies waar u echt wat aan heeft

Slim gebruik van kennis

Met bijna drie eeuwen aan ervaring herkennen en signaleren wij patronen. Vaak nog voordat u deze zelf ziet. Sterker nog, wij zijn ervan overtuigd dat we tijdens ons eerste afspraak de toegevoegde waarde al laten zien. 
 
Denk aan diensten zoals: Vermogensregie, ZorgScan, Charity & Impact Investing Service, testament, schenken, estate planning, duurzaam beleggen, een second opinion over uw beleggingsportefeuille.
Ons netwerk is uw netwerk

Business maakt business

De ervaring leert dat een kwalitatief goed netwerk heel waardevol is. De samenstelling van ons netwerk dat bestaat uit specialisten, ondernemers en bestuurders is uniek. Het delen van kennis, maar ook het creëren van nieuwe kansen om zaken te doen staat centraal.  

Denk aan bijvoorbeeld: ondernemerslunches, beleggingsbijeenkomsten, seminars en opleidingen, ook bij u in de regio.

Aantoonbaar duurzaam en transparant

Meest transparante bank van Nederland
Wij zijn trots dat wij de hoogst genoteerde bank in de Nederlandse Transparantiebenchmark van het Ministerie van Economische Zaken zijn. Bovendien geeft internationaal ratingbureau Sustainalytics ons al jaren een hoge rating. Daarnaast scoren wij een B-rating binnen Carbon Disclosure Project. 
Verantwoord ondernemend sinds 1737
Wij geloven in doorgeven in de breedste zin van het woord. Verantwoord ondernemen is onderdeel van wie wij zijn en daardoor in alle lagen van de organisatie zichtbaar. U merkt dit aan hoe wij omgaan met onze medewerkers en ons inkoop- en milieubeleid. Door echt iets terug te geven aan de samenleving via de Van Lanschot Kempen Foundation. 
Altijd een duurzame beleggingsoplossing  
Verantwoord beleggen is de standaard, hoe duurzaam bepaalt u zelf. Wij begrijpen dat de grens niet voor iedereen op dezelfde plek ligt. Daarom zijn er mogelijkheden om specifiek te selecteren wat u in- of uit wilt sluiten in uw beleggingsportefeuille. Wij dragen bij aan Sustainable Development Goals van de VN dankzij alle aan ons toevertrouwde middelen. 

Zet ons aan het werk

Wij willen bijdragen aan uw succes. Vertel ons meer over uw drijfveren en ambities. Laat u verrassen door onze aanpak. Ook voor een second opinion.
Closeup Van Lanschot schild gevel

Van Lanschots rijke historie

historie
Onze ondernemersgeest gaat terug naar 22 juli 1737 waar Cornelis van Lanschot zijn eerste inkopen boekte in zijn ‘Ontfangboek’. Hij legde hiermee het fundament voor de beursgenoteerde bank die wij zijn anno 2018. Lees meer op de corporate website van Van Lanschot Kempen.