Meeting in eggchairs

Beste private bank Nederland 2022

PWM/THE BANKER ROEPT VAN LANSCHOT kempen UIT TOT:
 • Uw persoonlijke aanspreekpunt weet wat u belangrijk vindt
 • U ontvangt proactief deskundig advies en slimme oplossingen
 • U krijgt toegang tot exclusieve producten en diensten   
award

 

Beste private bank Nederland 2022

Van Lanschot Kempen heeft in 2022 voor het eerst meegedongen om de prijs "Beste private bank van Nederland" en direct met succes. Deze prijs is uitgereikt door PWM/The Banker, het magazine van The Financial Times. 

Volgens het jurycommentaar “sprong Van Lanschot Kempen eruit in de categorie Nederland, in een speelveld waarin vermogende klanten ook de keuze hebben tussen een aantal veel grotere banken. Een significante organische groei van het beheerde vermogen werd deels mogelijk gemaakt doordat de onderneming open staat voor samenwerkingen en overnames in de Benelux.” De juryleden merkten verder op dat Van Lanschot Kempen in staat is bepaalde strategieën die voorheen alleen voor institutionele beleggers beschikbaar waren, zoals beleggingen in duurzame landbouw, toegankelijk te maken voor private clients.

Onze toegevoegde waarde in iedere levensfase

U krijgt deskundig advies en concrete oplossingen voor al uw vermogensvraagstukken. Zo beschermen wij alles van waarde en laten uw vermogen groeien op een verantwoorde manier. Want uw vermogen is meer dan geld alleen.
 • 1. Het begint met een haarscherp beeld
  Hebt u een helder beeld wat u in de toekomst met uw vermogen wilt en kunt? Onze analyse van uw wensen en mogelijk, nu en in de toekomst, leiden tot diepgaande inzichten die de basis vormt voor úw Vermogensregie.

  vermogensregie
 • 2. Profijt van onze eeuwenlange ervaring
  Uw private banker heeft aan een half woord genoeg. Hij herkent uw uitdagingen en komt meteen in actie. Daarom zijn er specifieke teams voor bijvoorbeeld ondernemers, medici, business professionals en executives.

  specialismen
 • 3. Slim gebruik van kennis
  Met bijna drie eeuwen aan ervaring herkennen en signaleren wij patronen. Vaak nog voordat u deze zelf ziet. Sterker nog, wij zijn ervan overtuigd dat we tijdens ons eerste afspraak de toegevoegde waarde al laten zien.

  Kennis & Inspiratie
 • 4. Business maakt business
  Een goed netwerk is heel waardevol. Ons netwerk bestaat uit (financieel) specialisten, ondernemers en bestuurders. Het delen van kennis, maar ook het creëren van nieuwe kansen om zaken te doen staat centraal.

  Evenementen

Beleggingsexpertise

Om aan uw beleggingswensen tegemoet te komen hebben we alle expertise samengebracht. Met Kempen als assetmanager hebben we ons eigen innovatiecentrum. Dat is mooi want u als klant bent natuurlijk op zoek naar de beste beleggingsoplossingen.

Woningfinanciering

hypotheken
Bij Van Lanschot kijken we verder dan uw inkomen alleen. Als ondernemer heeft u ook andere inkomensbronnen zoals dividend en daar houden wij ook rekening mee. Bovendien kunt u in aanmerking komen voor korting op de hypotheekrente als u vermogen bij Van Lanschot onderbrengt.

Zet ons aan het werk

Wij willen bijdragen aan uw succes. Vertel ons meer over uw drijfveren en ambities. Laat u verrassen door onze aanpak. Ook voor een second opinion.

Duurzame thema's

Met het oog op een verduurzaming van de wereld in 2030 hebben de Verenigde Naties zeventien duurzame ontwikkelingsdoelen opgesteld. Deze Sustainable Development Goals (SDG's) omvatten thema’s zoals bestrijding van armoede en honger, eerlijk werk, klimaatverandering en goede gezondheidszorg. Van Lanschot Kempen ondersteunt deze duurzaamheidsdoelen. Wij richten ons op de thema’s waar wij met onze expertise een zinvolle en positieve bijdrage kunnen leveren:

1. Klimaat en biodiversiteit
Ons milieu helpen sneller te herstellen door bij te dragen aan energietransitie en biodiversiteit.
 2. Slimme en circulaire economie
De bedrijven waarin we investeren helpen bij te dragen aan een slimme, circulaire en inclusieve economie.
3. Langer, gezonder leven
Onze klanten en de samenleving helpen om langer en gezonder te leven.

Closeup Van Lanschot schild gevel

Van Lanschots rijke historie

historie
Onze geschiedenis gaat terug tot 22 juli 1737 toen Cornelis van Lanschot zijn eerste inkopen boekte in zijn ‘Ontfangboek.’ Lees meer over onze geschiedenis op de website van Van Lanschot Kempen.
  Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel