Meeting in eggchairs

Gespecialiseerd in de toekomst sinds 1737

waarom van lanschot
 • Uw persoonlijke aanspreekpunt weet wat u belangrijk vindt
 • U ontvangt proactief deskundig advies en slimme oplossingen
 • U krijgt toegang tot exclusieve producten en diensten  
Welkom bij Van Lanschot video

Leer ons kennen

video

Alles van waarde...

Wanneer u een bepaald vermogen bezit is het belangrijk dat u daar de juiste zorg en expertise omheen organiseert. Van Lanschot is als oudste en enige onafhankelijke Private Bank in Nederland dan een logische keuze. U hebt bij ons een vast contactpersoon die met u meedenkt en uw situatie begrijpt. Het draait tenslotte om úw wensen en doelen.

Onze toegevoegde waarde in iedere levensfase

U krijgt deskundig advies en concrete oplossingen voor al uw vermogensvraagstukken. Zo beschermen wij alles van waarde en laten uw vermogen groeien op een verantwoorde manier. Want uw vermogen is meer dan geld alleen.
 • 1. Het begint met een haarscherp beeld
  Hebt u een helder beeld wat u in de toekomst met uw vermogen wilt en kunt? Onze analyse van uw wensen en mogelijk, nu en in de toekomst, leiden tot diepgaande inzichten die de basis vormt voor úw Vermogensregie.

  vermogensregie
 • 2. Profijt van onze eeuwenlange ervaring
  Uw private banker heeft aan een half woord genoeg. Hij herkent uw uitdagingen en komt meteen in actie. Daarom zijn er specifieke teams voor bijvoorbeeld ondernemers, medici, business professionals en executives.

  specialismen
 • 3. Slim gebruik van kennis
  Met bijna drie eeuwen aan ervaring herkennen en signaleren wij patronen. Vaak nog voordat u deze zelf ziet. Sterker nog, wij zijn ervan overtuigd dat we tijdens ons eerste afspraak de toegevoegde waarde al laten zien.

  Kennis & Inspiratie
 • 4. Business maakt business
  Een goed netwerk is heel waardevol. Ons netwerk bestaat uit (financieel) specialisten, ondernemers en bestuurders. Het delen van kennis, maar ook het creëren van nieuwe kansen om zaken te doen staat centraal.

  Evenementen

Beleggingsexpertise

Om aan uw beleggingswensen tegemoet te komen hebben we alle expertise samengebracht. Met Kempen als assetmanager hebben we ons eigen innovatiecentrum. Dat is mooi want u als klant bent natuurlijk op zoek naar de beste beleggingsoplossingen.

Woningfinanciering

hypotheken
Bij Van Lanschot kijken we verder dan uw inkomen alleen. Als ondernemer heeft u ook andere inkomensbronnen zoals dividend en daar houden wij ook rekening mee. Bovendien kunt u in aanmerking komen voor korting op de hypotheekrente als u vermogen bij Van Lanschot onderbrengt.

Zet ons aan het werk

Wij willen bijdragen aan uw succes. Vertel ons meer over uw drijfveren en ambities. Laat u verrassen door onze aanpak. Ook voor een second opinion.

Duurzame ontwikkelingsdoelstellingen 

Met het oog op een verduurzaming van de wereld in 2030 hebben de Verenigde Naties zeventien duurzame ontwikkelingsdoelen opgesteld. Deze Sustainable Development Goals (SDG's) omvatten thema’s zoals bestrijding van armoede en honger, eerlijk werk, klimaatverandering en goede gezondheidszorg. Van Lanschot Kempen ondersteunt deze duurzaamheidsdoelen. Wij richten ons op de thema’s waar wij met onze expertise een zinvolle en positieve bijdrage kunnen leveren:

1. Klimaat en biodiversiteit
Ons milieu helpen sneller te herstellen door bij te dragen aan energietransitie en biodiversiteit.
 2. Slimme en circulaire economie
De bedrijven waarin we investeren helpen bij te dragen aan een slimme, circulaire en inclusieve economie.
3. Langer, gezonder leven
Onze klanten en de samenleving helpen om langer en gezonder te leven.

Closeup Van Lanschot schild gevel

Van Lanschots rijke historie

historie
Onze ondernemersgeest gaat terug naar 22 juli 1737 waar Cornelis van Lanschot zijn eerste inkopen boekte in zijn ‘Ontfangboek’. Hij legde hiermee het fundament voor de beursgenoteerde bank die wij vandaag de dag zijn. Lees meer op de corporate website van Van Lanschot Kempen.
  Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel