Man op fiets bij Zuidas

Vaktechnisch seminar

business professionals
 • Vergroot uw kennis over financiële dienstverlening
 • Direct toegevoegde waarde voor uw werkzaamheden en advisering
 • Les van ervaren docenten van Van Lanschot

Vergroot uw kennis over financiële dienstverlening

Bent u fiscalist, advocaat, accountant, notaris, financieel planner of belastingadviseur? Dan kunt u jaarlijks deelnemen aan een vaktechnisch seminar van Van Lanschot. Het onderwerp in april 2021 was 'De directeur-grootaandeelhouder en beleggen in en financieren van vastgoed'. In verband met de regels rond Covid-19 vond de bijeenkomst plaats in de vorm van een live webinar, dat u hieronder kunt terugkijken.
 

Vaktechnisch webinar: DGA en vastgoed

private banking
29 april 2021 | 60 min.

 Leer meer over:

 • De DGA en investeren in vastgoed: risico’s en financieringsmogelijkheden
 • Beleggen in vastgoed: wat zijn de kansen?

  In het kort

  Tijdens dit webinar bespreekt Yanka Ditewig, vermogensstructureerder bij Van Lanschot, praktische voorbeelden die de DGA tegenkomt bij investeringen in onroerend goed en de fiscale aspecten daarvan. Om verschillende redenen kan het interessant zijn om stil te staan bij bankfinanciering, zoals de historisch lage renteomgeving en fiscale aspecten, zoals het Wetsvoorstel excessieve leningen.

  Theo Timmers, business advisor bij Van Lanschot, gaat in op de financieringsmogelijkheden van vastgoed vanuit privé en BV.

  Naast investeren in materieel vastgoed belichten we ook andere investeringsmogelijkheden voor vastgoed. Peter Bretveld en Daan van Aert van het Kempen-vastgoedteam staan stil bij indirecte investeringen in vastgoed. Ze bespreken aspecten van beleggen in beursgenoteerd en niet-beursgenoteerd vastgoed. Ook delen zij hun visie op de belangrijkste trends in de vastgoedmarkt en lichten ze het beleggingsproces verder toe.

  NB Omdat dit een digitale bijeenkomst van één uur betrof, ontvangen de deelnemers in 2021 helaas geen permanente educatie (PE-)punten.

  Meer weten over het vaktechnisch seminar?

  Neem contact op met het Kenniscentrum van Van Lanschot.

  Stuur een e-mail naar Yanka Ditewig, vermogensstructureerder, y.ditewig@vanlanschot.com.

  Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel