Vaktechnisch seminar

business professionals
  • Vergroot uw kennis over financiële dienstverlening
  • Direct toegevoegde waarde voor uw werkzaamheden en advisering
  • Les van ervaren docenten van Van Lanschot

Vergroot uw kennis over financiële dienstverlening

Bent u fiscalist, advocaat, accountant, notaris, financieel planner of belastingadviseur? Dan kunt u op donderdag 29 april van 16.00 – 17.00 uur deelnemen aan het vaktechnisch seminar van Van Lanschot.

In verband met Covid19 vindt de jaarlijkse bijeenkomst in 2021 plaats in de vorm van een live webinar. 

Man vrouw huis dakterras

De directeur-grootaandeelhouder (DGA) en beleggen in en financieren van vastgoed

Tijdens dit webinar bespreekt Yanka Ditewig, vermogensstructureerder bij Van Lanschot, enkele praktische voorbeelden die de DGA tegenkomt bij investeringen in onroerend goed en de fiscale aspecten daarvan. Om verschillende redenen kan het interessant zijn om stil te staan bij bankfinanciering, zoals de historisch lage renteomgeving en fiscale aspecten, zoals het Wetsvoorstel excessieve leningen. Theo Timmers, business advisor, gaat in op de financieringsmogelijkheden van vastgoed vanuit privé en BV.

Naast investeren in materieel vastgoed belichten we ook andere investeringsmogelijkheden voor vastgoed. Peter Bretveld en Daan van Aert van het Kempen-vastgoedteam staan stil bij indirecte investeringen in vastgoed. Ze bespreken verschillende aspecten van beleggen in beursgenoteerd en niet-beursgenoteerd vastgoed. Ook delen zij hun visie op de belangrijkste trends in de vastgoedmarkt en lichten ze het beleggingsproces verder toe.

Programma

  • 16.00 uur - Opening door Judith Jeuring, regiodirecteur Private Banking
  • 16.05 uur - 'De DGA en investeren in vastgoed: risico’s en financieringsmogelijkheden' door Yanka Ditewig, vermogensstructureerder, en Theo Timmers, business advisor
  • 16.30 uur - 'Beleggen in vastgoed, wat zijn de kansen?' door Peter Bretveld en Daan van Aert, senior portfoliomanagers van het Kempen vastgoed-team
  • 16.55 uur - Q&A en afsluiting 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het live webinar via de knop ‘Aanmelden’. Hebt u wel interesse in het webinar, maar bent u verhinderd? Meldt u zich dan aan via de knop ‘Terugkijken’. U ontvangt na afloop van het live webinar een link waarmee u de opname kunt bekijken.

PE-punten

Omdat dit een digitale bijeenkomst van één uur betreft, ontvangt u dit jaar helaas geen permanente educatie (PE-)punten.

Meer informatie

vragen
Ondervindt u problemen bij de registratie voor het webinar of hebt u een andere vraag? Stuur ons dan een bericht. We helpen u graag.