Seminar

Vaktechnisch seminar

Bent u accountant, fiscalist, advocaat, notaris, financieel planner of belastingadviseur? Dan kunt u vanaf september 2018  weer (op uitnodiging) deelnemen aan een vaktechnisch seminar van Van Lanschot.

Door het seminar te volgen vergroot u uw kennis over financiële dienstverlening. Die kennis is direct van toegevoegde waarde voor uw werkzaamheden en advisering. U krijgt les van ervaren docenten die werken als structureerder bij Van Lanschot. 

Aanmelden

U kunt het seminar in het najaar van 2018 volgen op 13 plaatsen in Nederland, in een middagsessie (van ca. 15:45 uur tot 19:00 uur). En in een enkel geval een ochtendsessie (van ca. 07:30 uur tot 10:15 uur).  

Ja, ik meld me aan voor het seminar

Bevestiging

Na uw aanmelding ontvangt u van het Van Lanschot-kantoor in de regio een bevestiging met de details van het programma en een routebeschrijving.

Inhoud PE-programma en PE-punten

In het vaktechnisch seminar krijgt u informatie over de volgende twee thema's:

  • Fiscale en bancaire aspecten eigen woning
    Docent: een structureerder van Van Lanschot

 

Als u het seminar bijwoont, ontvangt u 2 PE-punten (permanente educatie):

  • 2 punten vanuit brancheorganisatie Register Belastingadviseurs (RB)
  • 2 punten vanuit brancheorganisatie Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB)
  • 2 punten vanuit Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA)

Cedeo-erkend

Van Lanschot is in februari 2013 erkend als onderwijsinstelling voor accountancy-opleidingen door de Nederlandse onafhankelijke keuringsinstantie Cedeo.
 
Cedeo voert klanttevredenheidsonderzoek uit onder inkopers van opleidingen en andere HR-diensten voor het bedrijfsleven, de overheid en de non-profitsector, en certificeert op basis van resultaten. Cedeo is in Nederland en België uitgegroeid tot het standaard keurmerk voor kwaliteit van opleidingen.
 
Cedeo heeft de kwaliteitscontrole op de seminars uitgevoerd namens de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Dat is in februari 2016 gebeurd. Van Lanschot heeft deze kwaliteitscontrole ruimschoots gehaald, aldus het Rapport Cedeo Van Lanschot.