Voorwaarden Beleggen

Download hier de voorwaarden van onze beleggingsproducten en -diensten. Naast de specifieke voorwaarden zijn ook de Voorwaarden voor Private Banking bij Van Lanschot Bankiers, inclusief de Algemene Bankvoorwaarden, van toepassing.
 • Vermogensbeheer
  U wilt gebruikmaken van Vermogensbeheer. Dat betekent dat u uw beleggingen overlaat aan de beleggingsspecialisten van Van Lanschot. In de brochure leest u over deze dienstverlening en vindt u de voorwaarden. 
 • CompliantBeheer

  U wilt gebruikmaken van CompliantBeheer. Dat betekent dat u uw beleggingen overlaat aan de beleggingsspecialisten van Van Lanschot. In de brochure leest u over deze dienstverlening en vindt u de voorwaarden.

 • Beleggingsadvies
  U wilt gebruikmaken van Beleggingsadvies. Dat betekent dat wij u adviseren over uw beleggingen. In de brochures leest u over deze dienstverlening en vindt u de voorwaarden. 
 • Strategisch Advies
  U wilt Strategisch Advies over (een gedeelte van) uw vermogen. In deze brochure leest u over deze dienstverlening en vindt u de voorwaarden.
 • Zelf Beleggen
  U belegt zelf of u wilt zelf gaan beleggen bij ons. U wilt dat op execution only-basis doen. U kunt dan kiezen voor Zelf Beleggen. In deze brochure leest u over deze dienstverlening en vindt u de voorwaarden.
 • Overboekrekening Beleggen
  De Overboekrekening Beleggen is een rekening voor klanten die een effectenrekening maar geen betaalrekening hebben bij Van Lanschot. Deze Overboekrekening Beleggen is noodzakelijk om gelden van en naar de effectenrekening over te schrijven.
 • Effectenrekening Multicurrency
  De effectenrekening Multicurrency is bestemd voor klanten die effectentransacties en corporate events (onder andere dividendbetalingen) willen afrekenen in de valuta van het financiële instrument.
 • Evi
  Bekijk de voorwaarden van Evi Beheer, Evi Advies, Evi Doelbeleggen, Evi4Kids, Evi Pensioen of Evi Sparen en de algemene voorwaarden.
 • Essentiële-informatiedocumenten voor Euronext-opties
  Hebt u een optieovereenkomst met Van Lanschot? Om vanaf 1 januari 2018 transacties in Euronext-opties voor u te kunnen uitvoeren, zijn we als distributeur verplicht u Essentiële-informatiedocumenten te verstrekken.
 • Essentiële-informatiedocumenten voor Amerikaanse opties
  Hebt u een optieovereenkomst met Van Lanschot? Om vanaf 1 januari 2018 transacties in Amerikaanse opties voor u te kunnen uitvoeren, zijn we als distributeur verplicht u Essentiële-informatiedocumenten te verstrekken.
 • Overzicht van plaatsen van uitvoering van niet-beursgenoteerde beleggingen
  In het Orderuitvoeringsbeleid van Van Lanschot verwijzen wij naar dit overzicht met onze top 5 plaatsen van uitvoering. Bij de selectie van plaatsen van uitvoering is de keuze bij niet-beursgenoteerde beleggingsfondsen beperkt tot twee manieren van uitvoering: (a) transfer agents rechtstreeks en (b) transfer agents via een geselecteerde derde partij. Voor alle manieren geldt dat uw order op een vast tijdstip per dag (week, maand of kwartaal) op basis van de intrinsieke waarde wordt uitgevoerd. Omdat uw order wordt uitgevoerd op basis van een vaste prijs (de intrinsieke waarde) waarop wij geen invloed hebben, kunnen wij voor deze transacties beperkt gegevens over de kwaliteit van uitvoering verstrekken.
 • Index Garantie Contracten en Eurozone Premie Note
  Informatie over Index Garantie Contracten en de Eurozone Premie Note kunt u opvragen bij uw bankier. U vindt de documenten ook op Van Lanschot Beleggingsinformatie; beschikt u nog niet over een inlogcode, vraag deze dan aan bij uw bankier.
 • Gestructureerde producten
  Voor informatie over gestructureerde producten (o.a. brochures en final terms) gaat u naar  www.kempenmarkets.nl 
 • Uitgifteprogramma's
  Voor het basisprospectus Debt Issuance Programme (DIP) en Structured Notes Issuance Programme (SNIP) gaat u naar  www.vanlanschotkempen.com/debtinvestors