1. Voorwaarden
 2. Beleggen

Voorwaarden Beleggen

Download hier de voorwaarden van onze beleggingsproducten en -diensten. Naast de specifieke voorwaarden zijn ook de Voorwaarden voor Private Banking bij Van Lanschot, inclusief de Algemene Bankvoorwaarden, van toepassing.
 • Vermogensbeheer
  U wilt gebruikmaken van Vermogensbeheer. Dat betekent dat u uw beleggingen overlaat aan de beleggingsspecialisten van Van Lanschot. In de brochure leest u over deze dienstverlening en vindt u de voorwaarden. 
 • CompliantBeheer

  U wilt gebruikmaken van CompliantBeheer. Dat betekent dat u uw beleggingen overlaat aan de beleggingsspecialisten van Van Lanschot. In de brochure leest u over deze dienstverlening en vindt u de voorwaarden.

 • Beleggingsadvies
  U wilt gebruikmaken van Beleggingsadvies. Dat betekent dat wij u adviseren over uw beleggingen. In de brochures leest u over deze dienstverlening en vindt u de voorwaarden. 
 • Strategisch Advies
  U wilt Strategisch Advies over (een gedeelte van) uw vermogen. In deze brochure leest u over deze dienstverlening en vindt u de voorwaarden.
 • Zelf Beleggen
  U belegt zelf of u wilt zelf gaan beleggen bij ons. U wilt dat op execution only-basis doen. U kunt dan kiezen voor Zelf Beleggen. In deze brochure leest u over deze dienstverlening en vindt u de voorwaarden.
 • Evi
  Bekijk de voorwaarden van Evi Pensioen, Evi Beheer, Evi Go, Evi4Kids en de algemene voorwaarden.
 • Complexe BeleggingenWijzer
  Het is belangrijk dat u begrijpt hoe beleggingen werken en wat de risico's zijn voordat u besluit daarin te beleggen. Bij complexe beleggingen kan niet zomaar worden gezegd dat deze voor alle klanten geschikt zijn. Om u voldoende te informeren over de kenmerken en risico's hebben wij deze wijzer opgesteld. Hierin beschrijven wij uitvoerig de complexe beleggingen waarin u bij ons kunt beleggen met de bijbehorende risico's.
 • Toelichting portefeuillerapportage
 • Effectenrekening Multicurrency
  De effectenrekening Multicurrency is bestemd voor klanten die effectentransacties en corporate events (onder andere dividendbetalingen) willen afrekenen in de valuta van het financiële instrument.
 • Essentiële-informatiedocumenten voor Euronext-opties
  Hebt u een optieovereenkomst met Van Lanschot? Om vanaf 1 januari 2018 transacties in Euronext-opties voor u te kunnen uitvoeren, zijn we als distributeur verplicht u Essentiële-informatiedocumenten te verstrekken.
 • Essentiële-informatiedocumenten voor Amerikaanse opties
  Hebt u een optieovereenkomst met Van Lanschot? Om vanaf 1 januari 2018 transacties in Amerikaanse opties voor u te kunnen uitvoeren, zijn we als distributeur verplicht u Essentiële-informatiedocumenten te verstrekken.
 • Essentiële-informatiedocumenten voor Eurex-opties
  Hebt u een optieovereenkomst met Van Lanschot? Om vanaf 1 januari 2018 transacties in Duitse opties voor u te kunnen uitvoeren, zijn we als distributeur verplicht u Essentiële-informatiedocumenten te verstrekken.
 • Overzicht met top 5 plaatsen van uitvoering en brokers
  In het Orderuitvoeringsbeleid van Van Lanschot verwijzen wij naar dit overzicht met onze top 5 plaatsen van uitvoering en onze top 5 brokers. Voor wat betreft niet-beursgenoteerde beleggingsfondsen is bij de selectie van plaatsen van uitvoering de keuze beperkt tot twee manieren van uitvoering: (i) uitvoering rechtstreeks bij transfer agents en (2) uitvoering bij transfer agents via een geselecteerde derde partij. Voor beide manieren geldt dat uw order op een vast tijdstip per dag (week, maand of kwartaal) op basis van de intrinsieke waarde wordt uitgevoerd. Omdat uw order wordt uitgevoerd op basis van een vaste prijs (de intrinsieke waarde) waarop wij geen invloed hebben, kunnen wij voor deze transacties beperkt gegevens over de kwaliteit van uitvoering verstrekken.
  • 2019
 • Index Garantie Contracten en Eurozone Premie Note
  Informatie over Index Garantie Contracten en de Eurozone Premie Note kunt u opvragen bij uw bankier. U vindt de documenten ook op Van Lanschot Beleggingsinformatie; beschikt u nog niet over een inlogcode, vraag deze dan aan bij uw bankier.
 • Gestructureerde producten
  Voor informatie over gestructureerde producten (o.a. brochures en final terms) gaat u naar  www.kempenmarkets.nl 
 • Uitgifteprogramma's
  Voor het basisprospectus Debt Issuance Programme (DIP) en Structured Notes Issuance Programme (SNIP) gaat u naar  www.vanlanschotkempen.com/debtinvestors 
 • Bekendmaking van geringe niet-geldelijke voordelen
Login page tracking pixel