1. Voor wie
  2. Particulieren

Wij nemen de tijd voor u

vermogende particulieren
  • Private banking-dienstverlening vanaf € 500.000  
  • Dromen en doelen in kaart gebracht 
  • Altijd een passende vermogensoplossing 

Uw wensen op een rij

Hoe u naar de wereld kijkt is voor ons belangrijk. We leren u kennen, zetten samen uw wensen op een rij en sluiten ons advies hierop aan. Vermogen draait niet alleen om cijfers, maar om wat u ermee wilt doen. Wat u nu belangrijk vindt, daar denkt u later misschien anders over. Om het grote plaatje helder te krijgen, helpen wij u hierbij.

Speciaal voor vermogende particulieren

maatwerk

Speciaal voor vermogende particulieren

maatwerk
Geen situatie is hetzelfde, daarom krijgt u bij Van Lanschot altijd maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat de oplossing voor u, altijd past.

Geef uw vermogen een VIP-behandeling

private office
Hebt u een vermogen van 10 miljoen of meer opgebouwd?  Wij leggen ons volledig toe op het beheer van uw vermogen met een persoonlijke vertrouwensrelatie als vertrekpunt. Onze specialisten denken met u mee over alle financiële vraagstukken in iedere fase van uw leven. Wij zijn uw gesprekspartner voor persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke vraagstukken. En komen met oplossingen die bij u passen.

Zo lang mogelijk gezond blijven

Ruim de helft van de miljonairs heeft een reservering gedaan voor de inkoop van extra zorg of denkt eraan een reservering hiervoor te maken. Met de ZorgScan maakt u inzichtelijk wat u belangrijk vindt, en hoe u dit financieel het beste kunt inrichten. Samen met uw adviseur bespreekt u de mogelijkheden en kosten van goede zorg zoals u dat wenst.

Ik voel mij welkom

Paul | 59 | Haarlem
Ook als klein vermogende voel ik mij welkom voor private banking bij Van Lanschot.

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden?

Wij leren u graag kennen.