1. Voor wie
 2. Particulieren
Koppel in luchtballon

Wij nemen de tijd voor u

vermogende particulieren
 • Private banking-dienstverlening vanaf € 500.000  
 • Dromen en doelen in kaart gebracht 
 • Altijd een passende vermogensoplossing 

Wealth Management Arrangement

video
Wanneer u vermogen aanhoudt bij Van Lanschot Nederland komt u in aanmerking om tegen gunstigere rentecondities uw spaargelden aan te houden.

Uw wensen op een rij

Hoe u naar de wereld kijkt is voor ons belangrijk. We leren u kennen, zetten samen uw wensen op een rij en sluiten ons advies hierop aan. Vermogen draait niet alleen om cijfers, maar om wat u ermee wilt doen. Wat u nu belangrijk vindt, daar denkt u later misschien anders over. Om het grote plaatje helder te krijgen, helpen wij u hierbij.

Waarom Van Lanschot

 • Expertise

  Als u eenmaal een bepaald vermogen heeft vergaard, is het belangrijk dat u daar de juiste zorg en expertise omheen organiseert. Als u dat liever niet helemaal zelf doet of de voorkeur geeft aan het uitbesteden aan top specialisten is een gesprek met de oudste en enige onafhankelijke Private Bank in Nederland een logische keuze.

  Opgericht in 1737 door de familie van Lanschot en nog steeds verbonden met de familie. Altijd met een balans tussen traditie en dynamiek met als onderscheidende waarde persoonlijke aandacht.

 • Meerwaarde

  Bij Van Lanschot is het onze dagelijkse drijfveer om meerwaarde te bieden. Dit houdt in dat wij klanten persoonlijk en actief terzijde staand in al hun vermogensgerelateerde vraagstukken.

  Vanzelfsprekend is het onze ambitie om de afgesproken doelstellingen rond het vermogen van onze klanten te behalen binnen de samen vastgestelde randvoorwaarden.

 • Emotionele waarde

  We besteden al onze tijd en aandacht om uw behoefte te begrijpen, te volgen en uw doelen te helpen realiseren. We verdiepen ons in de emotionele waarde: wat vindt u echt belangrijk voor uzelf, uw familie, uw omgeving en eventueel uw bedrijf? Wat wilt u met uw vermogen doen, hoe moet dat zich ontwikkelen?

  Met onze kennis en ervaring in de loop der jaren zijn we de juiste sparringpartner om u te helpen uw wensen scherp te krijgen. Op deze wijze zijn we ook in staat om u op het juiste moment en op de juiste wijze bij te staan. Het geven van persoonlijke aandacht hebben we in ons bloed, we zijn discreet én bieden onze klanten rust rond hun vermogen omdat wij waakzaam zijn.

Speciaal voor vermogende particulieren

maatwerk

Speciaal voor vermogende particulieren

maatwerk

Geef uw vermogen een VIP-behandeling

private office
Hebt u een vermogen van 10 miljoen of meer opgebouwd?  Wij leggen ons volledig toe op het beheer van uw vermogen met een persoonlijke vertrouwensrelatie als vertrekpunt. Onze specialisten denken met u mee over alle financiële vraagstukken in iedere fase van uw leven. Wij zijn uw gesprekspartner voor persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke vraagstukken. En komen met oplossingen die bij u passen.
Man en vrouw in magazijn

Ik voel mij welkom

Paul | 61 | Haarlem
Ook als klein vermogende voel ik mij welkom voor private banking bij Van Lanschot.

  Benieuwd naar uw mogelijkheden?

  Bespreek ze met onze financieringsspecialisten.
  Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel