1. Voor wie
  2. Private Office
Adviseur en klant in vergaderruimte

Uw vermogen verdient onze toewijding

private office
  • Maatwerk voor topondernemers en particuliere relaties met een vermogen van > € 25 miljoen
  • Een persoonlijke vertrouwensrelatie als vertrekpunt
  • Uw gesprekspartner voor persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke vraagstukken

Persoonlijke aandacht

Uw banker treedt op als uw 'Vermogensarchitect' en stuurt een specifiek serviceteam aan met topspecialisten op het gebied van structureren, financieren en beleggen.  Om de juiste aandacht te borgen is het aantal klanten dat door Private Service-bankers wordt bediend, zeer beperkt. Dat geeft hen de ruimte en de flexibiliteit om direct te anticiperen als u daar behoefte aan heeft.

Wealth Management

U ontvangt een integrale aanpak door onze samenwerking met collega's van Kempen & Co. Ook trekken we op met onze vestigingen in België en Zwitserland als het gaat om internationale vermogensspreiding, -structurering en financiering. Van Lanschot is de enige Nederlandse bank met een Zwitserse bankvergunning.

Ons netwerk is uw netwerk

Wij hechten veel waarde aan het in contact brengen van onze klanten met elkaar of met anderen uit ons netwerk. Een groot deel van onze klanten is (oud-)DGA van een (middel)groot familiebedrijf, bestuurder of commissaris van een beursgenoteerde onderneming. Signaleren wij kansen? Dan grijpen wij dat moment aan om partijen bij elkaar te brengen als zij dat wensen.

Onbegrensde financiële mogelijkheden

private office

Onbegrensde financiële mogelijkheden

private office
In welke fase van uw leven u ook zit, gedegen financieel advies helpt u om de juiste keuzes te maken. Misschien wilt u beleggen om uw wensen waar te maken, heeft u een woning op het oog of wilt u uw vermogen overdragen aan de volgende generatie. Uw persoonlijke specialist signaleert kansen en biedt overzicht en inzicht in uw complete vermogen, waar u dit ook heeft ondergebracht.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Bespreek ze met onze financieringsspecialisten.
Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel