1. Voor wie
  2. Private Office

Uw vermogen verdient onze toewijding

private office
  • Maatwerk voor topondernemers en particuliere relaties met een vermogen van > € 10 miljoen
  • Een persoonlijke vertrouwensrelatie als vertrekpunt
  • Uw gesprekspartner voor persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke vraagstukken

Persoonlijke aandacht

Uw banker treedt op als uw 'Vermogensarchitect' en stuurt een specifiek service team aan met topspecialisten op het gebied van structureren, financieren en beleggen.  Om de juiste aandacht te borgen, is het aantal klanten dat door Private Service bankers wordt bediend zeer beperkt. Dat geeft hen de ruimte en de flexibiliteit om direct te anticiperen als u daar behoefte aan heeft.

Wealth Management

U ontvangt een integrale aanpak door onze samenwerking met onze collega's van Kempen & Co. We treden samen met de buitenlandse vestiginningen in België en Zwitserland op als het gaat om internationale vermogensspreiding, -structureringen en financieringen. Van Lanschot is de enige Nederlandse bank met een Zwitserse bankvergunning.

Ons netwerk is uw netwerk

Wij hechten veel waarde aan het in contact brengen van onze klanten met elkaar of met anderen uit ons netwerk. Een groot deel van onze klanten is (oud) DGA van een (middel)groot familiebedrijf, bestuurder of commissaris van een beursgenoteerde onderneming. Signaleren wij kansen? Dan grijpen wij dat moment aan om partijen bij elkaar te brengen als zij dat wensen.

Onbegrensde financiële mogelijkheden

private office

Onbegrensde financiële mogelijkheden

private office
In welke fase van uw leven u ook zit, gedegen financieel advies helpt u om de juiste keuzes te maken. Misschien wilt u beleggen om uw wensen waar te maken, heeft u een woning op het oog of wilt u uw vermogen overdragen aan de volgende generatie. Uw persoonlijke specialist signaleert kansen en biedt overzicht en inzicht in uw complete vermogen, waar u deze ook heeft ondergebracht.

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden?

Wij leren u graag kennen.