1. Voor wie
 2. Ondernemers

Volg de geur van succes

ondernemers
 • We zetten zakelijke én persoonlijke doelen scherp
 • Slim maatwerk voor privé en de personal holding
 • Altijd een banker bij u in de buurt

Grenzen opzoeken zit in uw karakter 

U bent altijd bezig om het maximale eruit te halen. Dat verwacht u ook van de mensen met wie u samenwerkt. Of het nu zakelijk is, of persoonlijk. Als ondernemer met een snel groeiend bedrijf, of als u op het punt van een bedrijfsoverdracht staat. Wij hebben speciale oplossingen die perfect aansluiten bij uw zakelijke én persoonlijke situatie.

Drie fases in uw vermogensontwikkeling

Hoeveel investeert u in uw onderneming, en in uzelf?  

Wanneer bent u financieel onafhankelijk? 

Kiest u voor een strategische koper of een opvolger?    

Hoeveel investeert u in uw onderneming, en in uzelf?  

U bent volop aan het ondernemen en aan het investeren in uw bedrijf. Steeds weer komt u voor nieuwe, uitdagende financiële vraagstukken te staan. Wij weten als geen ander u hiermee te helpen. Oplossingen die perfect bij u passen. Zakelijk en privé, zoals een ondernemershypotheek of beleggingsoplossingen op maat. 

Prettig en duidelijk

Peter de Jong | Franchisenemer | 54
Ik ervaar mijn band met Van Lanschot als prettig. Het contact is niet overdreven en goed aangesloten op mijn wensen. Zo word ik tijdig en juist geïnformeerd door mijn private banker wanneer er veranderingen zijn omtrent mijn beleggingen.

  Vermogen draait niet alleen om cijfers

  Wat wilt u met uw vermogen doen?  Met onze interactieve tool Vermogenshorizon bepalen we de haalbaarheid van uw doelen. Maak een afspraak en stel samen scherp wat u echt belangrijk vindt. 

  Ook interessant voor u

  kennis & inspiratie