Voor de begeleiding van groei ondernemers

    ondernemers
    • Uw toekomst start vandaag met vermogensopbouw
    • Een financiering passend bij uw woonwensen waarbij we kijken naar alle inkomstbronnen
    • Een sparringspartner voor al uw vraagstukken

    Woninghypotheek in coronatijd

    blog
    3 aandachtspunten voor ondernemers
    lees de blog

    Speciaal voor groei ondernemers

    Van Lanschot Scale-up ondernemers richt zich op de ondernemers van een groeiend bedrijf met vermogens- en financieringsvraagstukken in privé. Zit het merendeel van uw vermogen in de onderneming en wilt u in privé stappen maken? Zoals de aankoop van een nieuwe eigen woning of het starten met de opbouw van vermogen? Een gespecialiseerd team van private bankers staat voor u klaar om te sparren over veel voorkomende vraagstukken.

    Waar kunnen wij u bij helpen?

    Vermogensopbouw

    Uw vermogen laten groeien

    Bent u toe aan de eerste stap richting het opbouwen van vermogen? Wij helpen u graag verder. Met onze Vermogenshorizon-tool geven wij inzicht in de mogelijkheden. Samen met u maken we een plan, passend bij uw wensen en doelen. Wilt u meer weten over onze aanpak? 
    Financieren

    Altijd een financiering op maat

    Bij uw hypotheekaanvraag houden wij rekening met al uw inkomstenbronnen. Zo kijken wij niet alleen naar het salaris dat u uzelf uitkeert, maar ook naar dividend en de prognose voor het komende jaar. Uw dromen zijn uniek, uw hypotheekoplossing is dat ook. Daarnaast bieden wij een korting op uw hypotheekrente met het Ondernemersarrangement wanneer u bij Van Lanschot Scale-up ondernemers bankiert. Samen brengen wij uw droomhuis dichterbij.

    Standaard korting op uw hypotheek

    ondernemersarrangement
    Bent u een ondernemer van een groeiend bedrijf én klant bij Van Lanschot Scale-up ondernemers? Dan komt u in aanmerking voor een korting op uw hypotheekrente. Wij noemen dit het Ondernemersarrangement. 

    Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

    maak een afspraak
    Olivier Linker
    Olivier Linker
    Teamleider Van Lanschot Ondernemers