Voor de begeleiding van groei ondernemers

  ondernemers
  • Uw toekomst start vandaag met vermogensopbouw
  • Een financiering passend bij uw woonwensen waarbij we kijken naar alle inkomstenbronnen
  • Een sparringspartner voor al uw vraagstukken

  Woninghypotheek in coronatijd

  blog
  3 aandachtspunten voor ondernemers
  lees de blog

  Speciaal voor groei ondernemers

  Van Lanschot Scale-up ondernemers richt zich op de ondernemers van een groeiend bedrijf met vermogens- en financieringsvraagstukken in privé. Zit het merendeel van uw vermogen in de onderneming en wilt u in privé stappen maken? Zoals de aankoop van een nieuwe eigen woning of het starten met de opbouw van vermogen? Een gespecialiseerd team van private bankers staat voor u klaar om te sparren over veel voorkomende vraagstukken.

  Waar kunnen wij u bij helpen?

  Vermogensopbouw

  Uw vermogen laten groeien

  Bent u toe aan de eerste stap richting het opbouwen van vermogen? Wij helpen u graag verder. Met onze Vermogenshorizon-tool geven wij inzicht in de mogelijkheden. Samen met u maken we een plan, passend bij uw wensen en doelen. Wilt u meer weten over onze aanpak? 
  Financieren

  Altijd een financiering op maat

  Bij uw hypotheekaanvraag houden wij rekening met al uw inkomstenbronnen. Zo kijken wij niet alleen naar het salaris dat u uzelf uitkeert, maar ook naar dividend en de prognose voor het komende jaar. Uw dromen zijn uniek, uw hypotheekoplossing is dat ook. Daarnaast bieden wij een korting op uw hypotheekrente met het Ondernemersarrangement wanneer u bij Van Lanschot Scale-up ondernemers bankiert. Samen brengen wij uw droomhuis dichterbij.

  Standaard korting op uw hypotheek

  ondernemersarrangement
  Bent u een ondernemer van een groeiend bedrijf én klant bij Van Lanschot Scale-up ondernemers? Dan komt u in aanmerking voor een korting op uw hypotheekrente. Wij noemen dit het Ondernemersarrangement. 
  Kevin van Zonneveld

  Van Lanschot was bereid verder te kijken

  KEVIN | 34 | AMSTERDAM
  Mijn vriendin en ik wilden een nieuw huis kopen en vrij ingrijpend verbouwen. Aangezien mijn bedrijf (Transloadit) in Duitsland is gevestigd, vonden veel banken onze hypotheekconstructie te ingewikkeld. Van Lanschot was bereid verder te kijken, zij leverden maatwerk en ik ben zeer tevreden.

   Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

   maak een afspraak
   Olivier Linker
   Olivier Linker
   Teamleider Van Lanschot Ondernemers