ondertekening samenwerking leerstoel nyenrode

Leerstoel Familiebedrijven en Eigendomsdynamiek

Samenwerking
  • Actuele ontwikkelingen familiebedrijven
  • Wetenschappelijke inzichten en praktische toepassingen voor uw eigen bedrijf
  • Netwerk events met andere familiebedrijfondernemers 

De kracht van de wisselwerking tussen wetenschap en praktijk

Van Lanschot Kempen heeft een lange geschiedenis als familiebedrijf en onze klantenkring telt veel ondernemers met een familiebedrijf. Daarom willen we deze ondernemers optimaal ondersteunen door marktontwikkelingen te delen en praktische inzichten te geven voor vraagstukken die bij familiebedrijven spelen. Ook bieden wij, samen met TIAS, een opleiding aan voor opvolgers in het familiebedrijf, via de Van Lanschot Academie voor Bedrijfsoverdracht.

Als maatschappelijk betrokken vermogensbeheerder zijn we trots om met deze samenwerking wetenschappelijk onderzoek naar de eigendomsdynamiek binnen familiebedrijven te ondersteunen. De kracht van de samenwerking tussen Nyenrode en Van Lanschot Kempen zit in de wisselwerking tussen wetenschap en praktijk. We hebben elkaar daarin veel te bieden. Nyenrode de wetenschappelijke kennis over eigendomsdynamiek, Van Lanschot Kempen de expertise over het vermogen van families in het familiebedrijf. Met deze samenwerking krijgen onze klanten en adviseurs toegang tot onafhankelijk en actueel wetenschappelijk onderzoek.

Nyenrode Business Universiteit doet al jarenlang specifiek onderzoek naar het familiebedrijf.  De leerstoel ‘Familiebedrijven en Eigendomsdynamiek’ wordt bekleed door prof.dr. Marta Berent-Braun. In een interview met Van Lanschot over de samenwerking legt zij uit wat haar zo aanspreekt in familiebedrijven.

Expertise voor uw familiebedrijf- en vermogen

Structureren van privé- en familievermogen? Begeleiding bij de overdracht of estate planning voor het familiebedrijf? Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Yanka Ditewig

In gesprek over uw familiebedrijf? 

MAAK EEN AFSPRAAK
YANKA DITEWIG | VERMOGENSSTRUCTUREERDER
    Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel