1. Voor wie
 2. Ondernemers
 3. Familiebedrijf
 4. Familiebedrijven onderzoekspanel
Wilt u bijdragen aan een breder maatschappelijk beeld van familiebedrijven? Door deel te nemen aan het onderzoekspanel vertegenwoordigt u samen met andere ondernemers de stem van familiebedrijven. Bent u werkzaam in de directie van een familiebedrijf en/of bent u (mede) eigenaar/aandeelhouder van dit familiebedrijf? Sluit u zich dan ook aan bij het familiebedrijvenpanel en deel uw mening.

* Voor- en achternaam, geslacht (i.v.m. aanhef), e-mailadres, bedrijfsnaam.
U leest het beleid van Van Lanschot Kempen in de Privacy Statement

Deelnemen aan het familiebedrijvenpanel

deelnemen
Onderzoek onder het Nyenrode Van Lanschot familiebedrijvenpanel zorgt voor een wisselwerking tussen de wetenschap en de praktijk. Ervaring en expertise komen hier samen, wat ons in staat stelt kennis beschikbaar te stellen voor zowel de wetenschap, als ondernemers. 
Deelnemen aan het familiebedrijvenpanel

Uw deelname in het kort

familiebedrijvenpanel
Panelleden geven middels korte vragenlijsten inzicht in wat er op dat moment speelt bij hun familiebedrijf. Vragen over actualiteiten, maar bijvoorbeeld ook thema's als continuïteit, bedrijfsvoering en bedrijfsoverdracht, komen aan bod. De onderzoeksresultaten worden anoniem verwerkt tot een onderzoeksrapport. Wat u concreet kunt verwachten:

 

 • U ontvangt twee keer per jaar een korte vragenlijst over actuele thema’s (8-10 minuten invultijd)
 • De vragenlijsten zijn in te vullen via telefoon, tablet of desktop
 • Ingevulde vragenlijsten worden anoniem verwerkt
 • Na aanmelding voor het panel ontvangt u een eenmalige initiële vragenlijst over o.a. kenmerken van uw bedrijf

 

De voordelen van deelname

De voordelen van deelname

De voordelen van deelname
 • U krijgt als eerste inzicht in hoe familiebedrijven denken over actuele thema’s, die mogelijk relevant zijn voor uw eigen bedrijf
 • U wordt genodigd voor (fysieke) netwerk bijeenkomsten en kennissessies exclusief voor leden van het onderzoekspanel

Wij stellen uw deelname aan het familiebedrijvenpanel op prijs. Met uw betrokkenheid laat u de ‘stem van familiebedrijven’ horen. De uitkomsten worden ook publiek gedeeld, waardoor u bijdraagt aan een breder maatschappelijk beeld over familiebedrijven.

Het ontstaan van het familiebedrijvenpanel

samenwerking
Van Lanschot is van oorsprong een familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Wij erkennen dan ook het economische en sociale belang van familiebedrijven voor de Nederlandse samenleving. 
Als maatschappelijk betrokken vermogensbeheerder zijn we dan ook trots op de samenwerking met Nyenrode. In samenwerking met Nyenrode doen we onderzoek naar familiebedrijven om de positie en belangen van familiebedrijven beter te kunnen belichten. Zo voorzien we klanten en adviseurs van onafhankelijk en actueel wetenschappelijk onderzoek.
Yanka Ditewig

In gesprek over uw familiebedrijf?

Maak een afspraak
Yanka Ditewig
  Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel