1. Voor wie
  2. Ondernemers
  3. Bedrijfsoverdracht

Uw bedrijf overdragen? 

bedrijfsoverdracht
Uit onderzoek blijkt dat ondernemers de bedrijfsoverdracht voor zich uitschuiven. Toch loont het om vijf jaar voor de overdracht te starten. 

Uw bedrijf is in goede handen

Uw onderneming is uw levenswerk. Dat draagt u niet zomaar over. U denkt niet alleen na over zakelijke beslissingen. Ook de emotionele aspecten spelen een rol. Blijft het binnen de familie of verkoopt u het door? En hoe afhankelijk is het bedrijf van u? Elk scenario vraagt om een andere aanpak. Maak gebruik van onze deskundigheid voor een onbezorgde overdracht. 

Met deze leerprogramma’s bereidt u zich goed voor

Academie voor Bedrijfsoverdracht

Een succesvolle overdracht start met een goede voorbereiding

Volg samen met uw opvolger de vijfdaagse opleiding Academie voor Bedrijfsoverdracht. Na deze theoretische en praktische opleiding heeft u een solide plan voor de overdracht én de periode daarna.
Masterclass Bedrijfsoverdracht

Geef uw overdracht vorm

Met een groep gelijkgestemden gaat u in op de keuzes en afwegingen die komen kijken bij de voorbereiding van de overdracht. Na de Masterclass Bedrijfsoverdracht kunt u direct aan de slag met uw eigen traject.
What’s Next

Uw toekomstplan na de overdracht

Uw onderneming is overgedragen, en nu? In dit programma neemt u de tijd om na te denken over de toekomst. Hierna heeft u scherp wat u nog wilt bereiken en hoe u dat gaat doen.

Meer weten over een bedrijfsoverdracht?

Download
Iedere overdracht is anders en vergt een andere aanpak. In de DGAWijzer Bedrijfsoverdracht vindt u meer informatie over de fasen van de bedrijfsoverdracht. Ook praten we u bij over zakelijke vraagstukken en de veranderingen op persoonlijk gebied.

Bent u overtuigd?

Zet ons aan het werk en ervaar wat vermogensbeheer voor u kan betekenen.