1. Voor wie
 2. Ondernemers
 3. Bedrijfsoverdracht

Uw bedrijf overdragen? 

bedrijfsoverdracht
Uit onderzoek blijkt dat ondernemers de bedrijfsoverdracht voor zich uitschuiven. Toch loont het om vijf jaar voor de overdracht te starten. 

  Uw bedrijf is in goede handen

  Uw onderneming is uw levenswerk. Dat draagt u niet zomaar over. U denkt niet alleen na over zakelijke beslissingen. Ook de emotionele aspecten spelen een rol. Blijft het binnen de familie of verkoopt u het door? En hoe afhankelijk is het bedrijf van u? Elk scenario vraagt om een andere aanpak. Maak gebruik van onze deskundigheid voor een onbezorgde overdracht. 

  Met deze leerprogramma’s bereidt u zich goed voor

  Academie voor Bedrijfsoverdracht

  Een succesvolle overdracht start met een goede voorbereiding

  Volg samen met uw opvolger de vijfdaagse opleiding Academie voor Bedrijfsoverdracht. Na deze theoretische en praktische opleiding heeft u een solide plan voor de overdracht én de periode daarna.
  Masterclass Bedrijfsoverdracht

  Geef uw overdracht vorm

  Met een groep gelijkgestemden gaat u in op de keuzes en afwegingen die komen kijken bij de voorbereiding van de overdracht. Na de Masterclass Bedrijfsoverdracht kunt u direct aan de slag met uw eigen traject.

  Begeleiding bij uw verkooptransactie

  Het verkopen van een bedrijf is voor veel ondernemers in het MKB een unieke gebeurtenis in zijn of haar leven. Wanneer u besluit om uw bedrijf te verkopen, kunt u gebruik maken van de expertise die wij u op dit gebied te bieden hebben. Zo hebben wij met Kempen Corporate Finance de gespecialiseerde partij in huis die u bij uw verkooptransactie kunt begeleiden. 

  Meer weten over bedrijfsoverdracht?

  Download
  Iedere overdracht is anders en vergt een andere aanpak. In de DGAWijzer Bedrijfsoverdracht vindt u meer informatie over de fasen van de bedrijfsoverdracht. Ook praten we u bij over zakelijke vraagstukken en de veranderingen op persoonlijk gebied.

  Bent u overtuigd?

  Zet ons aan het werk en ervaar wat Van Lanschot voor u kan betekenen.