1. Voor wie
  2. Ondernemers
  3. Bedrijfsoverdracht
pand,ondernemer,overdracht,bedrijf

Een gerichte aanpak voor, tijdens en na de overdracht

bedrijfsoverdracht
  • Compleet vermogensplan
  • Begeleiding bij uw verkooptransactie
  • Een gespecialiseerd team met alle kennis rondom bedrijfsoverdracht

Uw bedrijf is in goede handen

Uit onderzoek blijkt dat ondernemers de bedrijfsoverdracht voor zich uitschuiven. Toch loont het om vijf jaar voor de overdracht te starten. Uw onderneming is uw levenswerk. Dat draagt u niet zomaar over. U denkt niet alleen na over zakelijke beslissingen. Ook de emotionele aspecten spelen een rol. Elk scenario vraagt om een andere aanpak. Maak gebruik van onze deskundigheid voor een onbezorgde overdracht. 

Begeleiding bij uw verkooptransactie

Het verkopen van een bedrijf is voor veel ondernemers in het MKB een unieke gebeurtenis in hun leven. Wanneer u besluit om uw bedrijf te verkopen, kunt u gebruikmaken van de expertise die wij u op dit gebied te bieden hebben. Zo hebben wij met Kempen Corporate Finance de gespecialiseerde partij in huis die u bij uw verkooptransactie kan begeleiden.

Meer weten over bedrijfsoverdracht?

Download
Iedere overdracht is anders en vergt een andere aanpak. In de DGAWijzer Bedrijfsoverdracht vindt u meer informatie over de fasen van de bedrijfsoverdracht. Ook praten we u bij over zakelijke vraagstukken en de veranderingen op persoonlijk gebied.
Login page tracking pixel