1. Voor wie
  2. Ondernemers
  3. Archief paginas - Bedrijfsoverdracht
pand,ondernemer,overdracht,bedrijf

Een zorgeloze bedrijfsoverdracht

bedrijfsoverdracht
  • Persoonlijke begeleiding bij de overdracht van uw onderneming
  • Uw bedrijfs- en privévermogen optimaal gestructureerd
  • Via uw private banker toegang tot ons netwerk van experts

Een zorgeloze bedrijfsoverdracht dankzij proactief advies en persoonlijke begeleiding

U denkt erover om uw onderneming over te dragen? Uw levenswerk loslaten doet u niet van de ene op de andere dag, misschien ziet u er zelfs wel tegenop. Er komt immers veel bij kijken, zowel zakelijk als privé en emotioneel. Want wie gaat straks uw trots overnemen? Hoelang blijft u meedraaien? En welke aanpak voor uw privévermogen past het best bij u? In Van Lanschot heeft u een ervaren partner die u nieuwe inzichten en invalshoeken geeft, zodat u de allerbeste keuzes maakt voor uw onderneming en uw toekomst. 

Begeleiding bij uw verkooptransactie

Het verkopen van een bedrijf is voor veel ondernemers in het MKB een unieke gebeurtenis in hun leven. Wanneer u besluit om uw bedrijf te verkopen, kunt u gebruikmaken van de expertise die wij u op dit gebied te bieden hebben. Zo hebben wij met Kempen Corporate Finance de gespecialiseerde partij in huis die u bij uw verkooptransactie kan begeleiden.

Meer weten over bedrijfsoverdracht?

Download
Iedere overdracht is anders en vergt een andere aanpak. In de DGAWijzer Bedrijfsoverdracht vindt u meer informatie over de fasen van de bedrijfsoverdracht. Ook praten we u bij over zakelijke vraagstukken en de veranderingen op persoonlijk gebied.
Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel