1. Voor wie
  2. Medici

Gedreven door uw ambitie

medici
  • Wij weten wat er in uw situatie en sector speelt
  • Altijd één vast aanspreekpunt voor al uw zakelijke en privé vraagstukken 
  • Met kennisbijeenkomsten staan wij u bij in uw medisch ondernemerschap

Zorg staat centraal

Wij weten dat het uw missie is om te zorgen voor andere mensen, maar hoe zit het met uzelf? Wij zorgen voor u, met advies en passende oplossingen in iedere fase van uw carrière. De kennis van uw branche en situatie maakt ons een stevig sparringpartner. Zakelijk én privé, dat is wel zo prettig.

De financiële stap in uw medische toekomst

Een specialist waar u op kunt bouwen

Een financiële partner die uw markt begrijpt

Uw baken in een turbulente sector

Vertrouw op een specialist met verstand van zaken

De financiële stap in uw medische toekomst

Als medisch specialist wilt u kunnen vertrouwen op een adviseur die uw sector kent. Samen kiezen we de juiste financiële oplossing die past bij uw carrière. 

Meer over Medisch specialisten

Standaard korting op uw hypotheek

vermogensarrangement
Als medisch professional krijgt u standaard 0,2% korting op de hypotheekrente. Heeft u vermogen dat u bij ons onderbrengt? Dan kan deze korting oplopen tot 0,3%, dit hangt af van hoeveel vermogen u bij ons onderbrengt. Bekijk het vermogensarrangement voor meer informatie over hypotheekrentekorting.

Een luisterend oor door de jaren heen

Stanny | 64 | Breda
Zoals het een goede bank betaamt, is Van Lanschot door de jaren heen een goed luisterend en adviserend oor geweest. Hier ben zijn wij zeer tevreden over.

Financiële vrijheid

Als u op tijd begint met vermogensopbouw, dan kunt u later genieten van financiële vrijheid. Starten is al mogelijk vanaf € 1.000. Onze beleggingsspecialisten voelen verantwoordelijkheid als het over uw vermogen gaat. Net als u zijn zij specialist op hun vakgebied.