1. Voor wie
  2. Medici
  3. Medisch specialisten
  Chirurgen aan operatietafel

  De financiële stap in uw                          medische toekomst

  medisch specialisten
  • Wij weten wat er in uw situatie en sector speelt
  • Altijd één vast aanspreekpunt bij al uw vraagstukken 
  • Kennisbijeenkomsten voor uw medisch ondernemerschap

  Waarom medisch specialisten een hypotheek afsluiten bij Van Lanschot

  interview
  Meer over hypotheken

  Aandacht voor uw financiële gezondheid

  Elke levensfase brengt weer andere (financiële) vraagstukken met zich mee. Of u nu in loondienst werkt of vrijgevestigd bent. In het begin van uw carrière ligt de nadruk op financiering. Later verschuift de focus naar het opbouwen van vermogen en het stroomlijnen van uw financiële belangen.

  Waarmee kunnen we u ontzorgen?

  Waarmee kunnen we u ontzorgen?

  Als medisch specialist wilt u kunnen vertrouwen op een adviseur die uw sector kent. De Van Lanschot healthcare bankers zijn volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in de zorgsector en kunnen u waar nodig helpen. Met passend advies en oplossingen zorgen wij voor u, in iedere fase van uw carrière. 

  Uw toetreding financieren

  U gaat een mooie nieuwe stap in uw carrière maken met uw toetreding in het MSB of coöperatie. Wanneer u toetreedt als medisch specialist, is er geld nodig voor de goodwillsom, het werkkapitaal en soms ook een nieuwe hypotheek. Door in detail naar uw situatie te kijken, maken wij een goede inschatting van uw verwachtingen op de lange termijn. We bekijken samen wat het beste bij u past.
  Vergaderruimte met adviseur en klant

  Een betrokken specialist

  Dhr dr. R. Bianchi | Internist | 63 jaar
  Onze relatie met van Lanschot is gestoeld op wederzijds vertrouwen, begrip en deskundigheid. Onze banker kent ons goed en is volledig op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het medisch bedrijf. Als vrijgevestigd specialist is dat laatste heel belangrijk.

   Hypotheek voor de arts in opleiding

   Bent u  in opleiding en op zoek naar een hypotheek? Wij helpen u graag verder. Bij de beoordeling van een hypotheekaanvraag kijken wij naar het perspectief van het verwachte toekomstige inkomen van de arts in opleiding. Zo kunnen we de hypotheek aansluiten op uw specifieke situatie. 

   Private banking voor medisch specialisten

   brochure
   Laat uw gegevens achter en ontvang onze digitale brochure voor medisch specialisten.

   Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens vindt u in onze privacy statement op de website.
   Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

   Maak een afspraak met onze adviseur

   Contact
   Pauline Kreeft
   Teammanager Healthcare

   Veelbesproken onderwerpen

   meer informatie
   Vragen over de financiering van uw woning, pensioen of vermogen voor later? Wij zetten de antwoorden op een rij.
   • Toetreding in het MSB of coörperatie
    Om als specialist toe te treden is vaak een financiering nodig. Dit is van toepassing wanneer er goodwill wordt betaald. Het kan ook zijn dat u met het MSB een inverdienregeling overeenkomt. In onze blog leest u hier meer over. 
   • Hypotheekverstrekking aan specialisten
    Uw droomhuis komt ineens een stuk dichterbij. Wij kijken bij het afsluiten van een hypotheek naar ál uw bijzondere inkomstenbronnen zoals winstdeel, dividend en inkomen uit vermogen. Iedere medicus is uniek, onze hypotheekoplossingen zijn dat ook. Een woning financieren: wij kijken verder dan salaris alleen.

    Wilt u weten wat Van Lanschot Healthcare voor u kan betekenen voor uw hypotheek? Bekijk ons hypotheek voor medici aanbod.
   • Hoe krijg ik inzicht in mijn financiële situatie voor nu en later?
    Van Lanschot heeft Vermogensregie, een eigen traject van gesprekken tot advies. Vermogensregie is een voortdurend proces, waarbij verschillende aspecten van u en uw vermogen aan bod komen. Graag doorlopen we samen met u dit traject. Wat is uw planning en wat zijn uw wensen en doelen? Wij houden rekening met de termijn waarop u uw toekomstplannen wilt realiseren. Veranderen uw plannen of omstandigheden? Dan gaan we graag opnieuw met  u in gesprek. Indien nodig passen we de strategie aan. Wij monitoren uw vermogen en de haalbaarheid van uw toekomstplannen. Via dit traject geven wij u inzicht en de mogelijkheid om uw toekomstplannen en vermogen met elkaar in balans te houden. Dat geeft rust over uw financiële positie.
   Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel