De weg naar ondernemerschap - 5-daagse training voor dierenartsen

  1. Voor wie
  2. Medici
  3. Dierenartsen
  4. De weg naar ondernemerschap
Training
26 mei 2021

De weg naar ondernemerschap - 5-daagse training voor dierenartsen

De veterinaire wereld is volop in ontwikkeling. Denk aan ketenvorming en schaalvergroting. Wat betekent dit voor de dierenarts-ondernemer en voor u als dierenarts in loondienst? Is het verstandig om te kiezen voor het ondernemerschap? De vijfdaagse training 'The sky is the limit' helpt u bij uw keuzes.
Kat bij dierenarts

De huidige situatie biedt dierenartsen volop kansen. Het feit dat er allerlei partijen zijn die flink investeren in de veterinaire markt toont aan dat er nog een flinke groei mogelijk is. Huisdierbezitters zijn bereid om (veel) geld te besteden aan de zorg van hun geliefde huisdier, maar dan moet u wel weten hoe die eigenaar aan te spreken en te binden. Daar is een ondernemende geest voor nodig.

Voor dierenartsen die nadenken over een associatie, overname of vrije vestiging, organiseert Van Lanschot Healthcare een vijfdaagse training: The sky is the limit. Dat doen we samen met Raadgevers Kuijkhoven en digiRedo. De training geeft u een goede inkijk in het ondernemerschap en helpt u weloverwogen te bepalen of u deze stap wilt zetten.

Programma

De training bestaat uit vijf modules. In kleine groepen van maximaal twaalf deelnemers gaan we aan de slag met de volgende thema's: 

Datum

Onderwerp

Tijd

Locatie

Donderdag 16 september Wat is ondernemen? 16.00 - 21.00 De Bilt
Donderdag 30 september  Ondernemen en geld 16.00 - 21.00 Zeist
Donderdag 14 oktober Personeel en leiderschap 16.00 - 21.00 Soest
Donderdag 4 november Marketing en communicatie 16.00 - 21.00 Zeist
Donderdag 18 november The Big Take-off: veterinair
ondernemersspel en afsluiting 
met diner en wijnproeverij
12.00 - 22.00 De Bilt

Kosten en accreditatie

  • De kosten voor de training bedragen € 595,- exclusief btw
  • Accreditatie: deelnemers aan de training ontvangen 20 PE-punten

Een aanrader voor elke jonge dierenarts

robin van kampen

Robin van Kampen, varkensdierenarts:

"Een aanrader voor elke jonge dierenarts met ambities om in maatschap te gaan. De training gaf mij inzicht in wat er allemaal bij komt kijken om te ondernemen als dierenarts, laat je nadenken of het überhaupt bij je past en zorgt voor een netwerk voor eventuele verdere stappen richting veterinair ondernemen.

Het waren goed georganiseerde dagen met boeiende sprekers over interessante onderwerpen die aansluiten bij het thema ondernemen. In combinatie met de gevraagde interactie van de cursisten geeft de training goed inzicht in wat er komt kijken bij het associëren binnen een bestaande maatschap of het opstarten van een eigen praktijk  - in de brede zin van het woord, van financiën tot marketing. Daarnaast is het fijn om te sparren met andere jonge dierenartsen.

Ik ben vrij kort na de laatste sessie in maatschap gegaan. De connecties die ik heb opgedaan tijdens deze cursus/training hebben mij hierbij zeker geholpen." 

Advies en aanmelden

Wilt u meer weten over The sky is the limit? Healthcare banker Michael Eveleens helpt u graag: bel +31 6 13 21 27 32 of mail naar michael.eveleens@vanlanschot.com.
Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel