1. Voor wie
  2. Medici
  3. Dierenartsen

  Vertrouw op een specialist met verstand van zaken

  dierenartsen
  • De veterinaire markt verandert, mede door schaalvergroting en ketenvorming
  • Wij zijn uw financiële sparringpartner met verstand van uw sector
  • Van starten met een praktijk tot de overdracht

  Van starten met een praktijk tot de overdracht

  Een startende dierenarts heeft andere (financiële) wensen en dromen dan een collega die aan het einde van zijn loopbaan staat. De nadruk verschuift geleidelijk van financiering - bijvoorbeeld voor overname van een praktijk - naar vermogensopbouw en het stroomlijnen van financiële belangen. 

  Kom sneller uit de startblokken

  Groei mee met uw praktijk

  Pluk de vruchten van uw carrière

  Kom sneller uit de startblokken

  Als startende of aankomende dierenarts staat u aan het begin van uw loopbaan. Misschien droomt u van een eigen praktijk of heeft u een koopwoning op het oog. Maar hoe gaat u dat financieren? Met kennis van zaken en van uw sector helpen we u een vliegende start te maken.

  Veelbesproken onderwerpen

  Meer informatie
  Vragen over de financiering of verkoop van uw praktijk, vermogensopbouw of uw pensioen? Wij zetten de antwoorden op een rij.
  • Hoe zit het met de financiering bij overname van een praktijk?
   Het is belangrijk dat u zich realiseert dat financiering altijd maatwerk is. Of u nu een praktijk wilt overnemen of wilt toetreden tot een bestaande praktijk; u moet kunnen vertrouwen op een bank die verstand heeft van de veterinaire markt en begrijpt wat er bij een overname komt kijken. Samen met u nemen we uw plannen onder de loep om tot een financiering te komen die past bij úw situatie.
  • Is het verstandig om mijn praktijk nu te verkopen?
   Nu de economie op volle toeren draait, is dit misschien het moment om uw praktijk over te dragen. Maar geldt dat ook voor u? Op basis van onze jarenlange ervaring met de verkoop van (dierenartsen)praktijken stellen we vragen die u helpen tot een juiste afweging te komen. Met een breed netwerk van specialisten kunnen we u bijstaan in het verkoopproces en het vrijgekomen vermogen voor u beheren. 

  Advies in elke fase van uw carrière 

  Contact
  Contact block
  Michael Eveleens
  Healthcare Banker