1. Voor wie
  2. Medici
  3. Dierenartsen
  Dierenarts met kat

  Vertrouw op een specialist met verstand van zaken

  dierenartsen
  • De veterinaire markt verandert, mede door schaalvergroting en ketenvorming
  • Wij zijn uw financiële sparringpartner met verstand van uw sector
  • Van starten met een praktijk tot de overdracht

  De toekomst van uw dierenartspraktijk zeker stellen als het inkoopbedrag te hoog dreigt te worden

  Blog
  Lees de blog van Michael

  Van starten met een praktijk tot de overdracht

  Een startende dierenarts heeft andere (financiële) wensen en dromen dan een collega die aan het einde van zijn loopbaan staat. De nadruk verschuift geleidelijk van financiering - bijvoorbeeld voor overname van een praktijk - naar vermogensopbouw en het stroomlijnen van financiële belangen. 

  Waarmee kunnen wij u ontzorgen?

  Oplossingen op maat

  Waarmee kunnen wij u ontzorgen?

  Oplossingen op maat
  Er verandert veel in de veterinaire markt. Ontwikkelingen als schaalvergroting en ketenvorming vragen om een financiële sparringpartner met verstand van uw sector. We vergroten het inzicht in uw situatie en vertalen dat naar passende financiële oplossingen.

  Maak kennis met onze adviseur

  Contact
  Contact block
  Michael Eveleens
  Healthcare Banker

  Veelbesproken onderwerpen

  Meer informatie
  Vragen over de financiering of verkoop van uw praktijk, vermogensopbouw of uw pensioen? Wij zetten de antwoorden op een rij.
  • Hoe krijg ik inzicht in mijn financiële situatie voor nu en later?  
   Van Lanschot heeft Vermogensregie, een eigen traject van gesprekken tot advies. Vermogensregie is een voortdurend proces, waarbij verschillende aspecten van u en uw vermogen aan bod komen. Graag doorlopen we samen met u dit traject. Wat is uw planning en wat zijn uw wensen en doelen? Wij houden rekening met de termijn waarop u uw toekomstplannen wilt realiseren. Veranderen uw plannen of omstandigheden? Dan gaan we graag opnieuw met  u in gesprek. Indien nodig passen we de strategie aan. Wij monitoren uw vermogen en de haalbaarheid van uw toekomstplannen. Via dit traject geven wij u inzicht en de mogelijkheid om uw toekomstplannen en vermogen met elkaar in balans te houden. Dat geeft rust over uw financiële positie.  
  • Hoe zit het met de financiering bij overname van een praktijk?
   Het is belangrijk dat u zich realiseert dat financiering altijd maatwerk is. Of u nu een praktijk wilt overnemen of wilt toetreden tot een bestaande praktijk; u moet kunnen vertrouwen op een bank die verstand heeft van de veterinaire markt en begrijpt wat er bij een overname komt kijken. Samen met u nemen we uw plannen onder de loep om tot een financiering te komen die past bij úw situatie.
  • Is het verstandig om mijn praktijk nu te verkopen?
   Nu de economie op volle toeren draait, is dit misschien het moment om uw praktijk over te dragen. Maar geldt dat ook voor u? Op basis van onze jarenlange ervaring met de verkoop van (dierenartsen)praktijken stellen we vragen die u helpen tot een juiste afweging te komen. Met een breed netwerk van specialisten kunnen we u bijstaan in het verkoopproces en het vrijgekomen vermogen voor u beheren. 
  Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel