1. Voor wie
  2. Medici
  3. Apothekers
  Apotheker aan het werk

  Een financiële partner die uw markt begrijpt

  apothekers
  • Schaalvergroting, online apotheken en het inkoopbeleid in de zorg transformeren de markt
  • Inzicht in uw financiële situatie is cruciaal voor continuïteit en groei
  • Altijd één vast aanspreekpunt voor al uw zakelijke en privé vraagstukken 

  Ondernemende apothekers sluiten een hypotheek af bij Van Lanschot

  Interview
  Meer over hypotheken

  Uw sparringpartner van start tot verkoop van uw apotheek

  Elke levensfase brengt andere (financiële) vraagstukken met zich mee. In het begin van uw carrière als apotheker ligt de nadruk op financiering. Later verschuift de focus naar vermogensopbouw en het stroomlijnen van uw financiële belangen.

  Waarmee kunnen we u ontzorgen?

  Oplossingen op maat

  Waarmee kunnen we u ontzorgen?

  Oplossingen op maat
  De schaalvergroting, het inkoopbeleid van zorgverzekeraars en de opkomst van internetapotheken zorgen voor verandering in de markt. Inzicht in uw financiële situatie - zakelijk en privé - is cruciaal voor de continuïteit en groei van uw apotheek.

  Maak een afspraak met onze adviseur

  Contact
  Louk Jongmans
  Adviseur Healthcare

  Veelbesproken onderwerpen

  Meer informatie
  Vragen over het opzetten of verkopen van uw praktijk, pensioen of de financiering van uw woning? Wij zetten de antwoorden op een rij.
  • Hoe krijg ik inzicht in mijn financiële situatie voor nu en later?

   Van Lanschot heeft Vermogensregie, een eigen traject van gesprekken tot advies. Vermogensregie is een voortdurend proces, waarbij verschillende aspecten van u en uw vermogen aan bod komen. Graag doorlopen we samen met u dit traject. Wat is uw planning en wat zijn uw wensen en doelen? Wij houden rekening met de termijn waarop u uw toekomstplannen wilt realiseren. Veranderen uw plannen of omstandigheden? Dan gaan we graag opnieuw met  u in gesprek. Indien nodig passen we de strategie aan. Wij monitoren uw vermogen en de haalbaarheid van uw toekomstplannen. Via dit traject geven wij u inzicht en de mogelijkheid om uw toekomstplannen en vermogen met elkaar in balans te houden. Dat geeft rust over uw financiële positie.  

  • Hoe zit het met de financiering bij overname van een apotheek?
   Het is belangrijk dat u zich realiseert dat financiering altijd maatwerk is. Of u nu zelf een apotheek wilt starten of een apotheek wilt overnemen; u moet kunnen vertrouwen op een bank die verstand heeft van uw sector en begrijpt wat er bij een overname komt kijken. Samen met u nemen we uw plannen onder de loep om tot een financiering te komen die past bij úw situatie.
  • Kan ik mijn woonhuis het beste privé financieren of via mijn bv?
   Door de huidige lage rentestand kan het aantrekkelijk zijn om de hypotheek van uw woning in uw bv over te sluiten naar privé. U profiteert dan van de lage rente én speelt vermogen vrij voor de groei van uw apotheek. Wilt u weten wat in uw geval de beste optie is? Bekijk ons Hypotheek voor Medici aanbod. Of neem direct contact op met Louk Jongmans via +31 6 30 30 80 13 of l.jongmans@vanlanschot.com.
  Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel