1. Voor wie
  2. Medici
  3. Apothekers

  Een financiële partner die uw markt begrijpt

  apothekers
  • Schaalvergroting, online apotheken en het inkoopbeleid in de zorg transformeren de markt
  • Inzicht in uw financiële situatie is cruciaal voor continuïteit en groei
  • Altijd één vast aanspreekpunt voor al uw zakelijke en privé vraagstukken 

  Uw sparringpartner van start tot verkoop van uw apotheek

  Elke levensfase brengt andere (financiële) vraagstukken met zich mee. In het begin van uw carrière als apotheker ligt de nadruk op financiering. Later verschuift de focus naar vermogensopbouw en het stroomlijnen van uw financiële belangen.

  Kom sneller uit de startblokken

  Groei mee met uw praktijk

  Pluk de vruchten van uw carrière

  Kom sneller uit de startblokken

  Als jonge apotheker komen er veel vragen op uw af: ‘Hoe financier ik de start van mijn apotheek, kan ik mijn (eerste) droomhuis kopen, en moet ik nu al nadenken over inkomen voor later?’. Daarom kunt u bij ons niet alleen terecht voor een financiering of hypotheek, maar ook voor deskundig advies.

  Veelbesproken onderwerpen

  Meer informatie
  Vragen over het opzetten of verkopen van uw praktijk, pensioen of de financiering van uw woning? Wij zetten de antwoorden op een rij.
  • Hoe zit het met de financiering bij overname van een apotheek?
   Het is belangrijk dat u zich realiseert dat financiering altijd maatwerk is. Of u nu zelf een apotheek wilt starten of een apotheek wilt overnemen; u moet kunnen vertrouwen op een bank die verstand heeft van uw sector en begrijpt wat er bij een overname komt kijken. Samen met u nemen we uw plannen onder de loep om tot een financiering te komen die past bij úw situatie.
  • Kan ik mijn woonhuis het beste privé financieren of via mijn bv?
   Door de huidige lage rentestand kan het aantrekkelijk zijn om de hypotheek van uw woning in uw bv over te sluiten naar privé. U profiteert dan van de lage rente én speelt vermogen vrij voor de groei van uw apotheek. Wilt u weten wat in uw geval de beste optie is? Neem dan contact op met onze adviseurs.

  Advies in elke fase van uw carrière

  Contact
  Contact block
  Louk Jongmans
  Adviseur Healthcare