1. Voor wie
  2. Medici

Gedreven door uw ambitie

medici
  • Wij weten wat er in uw situatie en sector speelt
  • Altijd één vast aanspreekpunt voor al uw zakelijke en privé vraagstukken 
  • Met kennisbijeenkomsten staan wij u bij in uw medisch ondernemerschap

Zorg staat centraal

Wij weten dat het uw missie is om te zorgen voor andere mensen, maar hoe zit het met uzelf? Wij zorgen voor u, met advies en passende oplossingen in iedere fase van uw carrière. Ons netwerk bestaat uit specialisten, beroeps- en branche verenigingen zoals FMS, LHV, ANT, KNMP en zorgpraktijkadviseurs. Het delen van kennis, maar ook het creëren van nieuwe kansen om zaken te doen, staat centraal. Met onder meer workshops, masterclasses en lezingen staan wij u bij in uw medisch ondernemerschap. De kennis van uw branche en situatie maakt ons een stevig sparringpartner. Zakelijk én privé, dat is wel zo prettig.

De financiële stap in uw medische toekomst

Een specialist waar u op kunt bouwen

Een financiële partner die uw markt begrijpt

Uw baken in een turbulente sector

Vertrouw op een specialist met verstand van zaken

De financiële stap in uw medische toekomst

Als medisch specialist wilt u kunnen vertrouwen op een adviseur die uw sector kent. Samen kiezen we de juiste financiële oplossing die past bij uw carrière. 

Meer over Medisch specialisten

Standaard korting op uw hypotheek

HEALTHCARE-ARRANGEMENT
Als medisch professional krijgt u door ons Healthcare-arrangement standaard 0,2% korting op de hypotheekrente. Heeft u vermogen dat u bij ons onderbrengt? Dan komt u in aanmerking voor het Vermogensarrangement. Hierbij kan de korting oplopen tot 0,3%. Bekijk de arrangementen voor meer informatie.

Onze specialisten staan voor u klaar

Wilt u meer weten over wat wij voor medici kunnen betekenen? Neem dan contact op en ga in gesprek met een van onze gespecialiseerde bankers.

Ontdek uw financieringsbehoefte

financiering
Om een praktijk te starten of over te nemen, een apotheek te beginnen of om als specialist toe te treden, is vaak een financiering nodig. Lees verder over onze financieringsmogelijkheden.

Een luisterend oor door de jaren heen

Stanny | 64 | Breda
Zoals het een goede bank betaamt, is Van Lanschot door de jaren heen een goed luisterend en adviserend oor geweest. Hier zijn wij zeer tevreden over.

    Benieuwd naar de mogelijkheden?

    Neem dan contact op en ga in gesprek met een van onze gespecialiseerde bankers.