1. Voor wie
 2. Medici
Chirurgen aan operatietafel

Gedreven door uw ambitie

Medici
 • Gespecialiseerd in de dienstverlening aan medici in iedere levensfase
 • Altijd één vast aanspreekpunt voor al uw zakelijke en privé vraagstukken
 • Met kennisbijeenkomsten staan wij u bij in uw medisch ondernemerschap

Zorg staat centraal

Het is uw missie om te zorgen voor anderen, maar hoe zit het met uzelf? De specialisten van Van Lanschot Healthcare zorgen graag voor u. Onze kennis van uw situatie en branche maakt ons een stevige sparringpartner. Wij geven u persoonlijk advies en bieden passende financiële oplossingen in iedere fase van uw medische loopbaan, zowel zakelijk als privé. Of het nu gaat om de financiering van uw woning, uw praktijk of vermogensopbouw en -beheer. U regelt het direct met uw eigen financieel specialist.

Financiële oplossingen in iedere fase

Startfase

Kom sneller uit de startblokken

U staat aan het begin van uw carrière als medicus en staat voor belangrijke keuzes. Wilt u binnenkort uw eerste huis kopen? Vestigen als zelfstandig zorgprofessional of een eigen praktijk opzetten? Dan heeft u behoefte aan financiering én een adviseur met verstand van uw sector. Dat geldt ook als het gaat om de opbouw van vermogen voor later.
Groeifase

Doorgroeien met oog voor werk en privé

U leidt een druk leven. Het bewaren van de juiste balans tussen werk en privé is van groot belang. Wij helpen u financieel overzicht te bewaren; dat geeft rust en biedt de mogelijkheid om de juiste keuzes te maken. Of het nu gaat om uw hypotheek, uitbreiding van uw praktijk of apotheek, de financiering van de studie van uw kinderen of het opbouwen van vermogen. Wij brengen uw situatie in kaart en bieden concrete oplossingen, zakelijk én privé. Zodat u de juiste stappen kunt nemen.
Overdrachtsfase

Pluk de vruchten van uw carrière

U kijkt terug op een mooie carrière in de medische sector. Misschien denkt u ook al na over uw pensioen. Wilt u minder gaan werken of uw praktijk overdragen? Droomt u van een tweede huis? Of wilt u vermogen overdragen aan de volgende generatie? Dan is het belangrijk dat u tijdig de juiste stappen zet. Daarbij kunt u rekenen op een adviseur die uw vakgebied als geen ander kent.

Hypotheek voor medici

Wij kijken naar de mogelijkheden
De situatie van elke medisch professional is uniek, onze beoordeling van de mogelijkheid om uw woning te financieren is dat ook. Wij kijken bij het afsluiten van een hypotheek voor medici daarom ook naar het inkomen uit andere bronnen.
Kat bij dierenarts

Een luisterend oor door de jaren heen

Stanny | 67 | Breda
Zoals het een goede bank betaamt, is Van Lanschot door de jaren heen een goed luisterend en adviserend oor geweest. Hier zijn wij zeer tevreden over.

  Ontdek uw financieringsbehoefte

  financiering
  Om een praktijk te starten of over te nemen, een apotheek te beginnen of om als specialist toe te treden, is vaak een financiering nodig. Lees verder over onze financieringsmogelijkheden.

  Private banking voor medici

  brochure
  Laat uw gegevens achter en ontvang onze digitale
  brochure voor medici per e-mail.

  Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens vindt u in onze privacy statement op de website.
  Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.
  Man en vrouw in koffietent

  Ons netwerk is uw netwerk

  Kennis

  Ons netwerk bestaat uit specialisten, beroeps- en branche verenigingen zoals FMS, LHV, KNMT, KNMP en zorgpraktijkadviseurs.

  Het delen van kennis, maar ook het creëren van nieuwe kansen om zaken te doen, staat centraal. Met onder meer workshops, masterclasses en lezingen staan wij u bij in uw medisch ondernemerschap.

   Onze specialisten staan voor u klaar

   Wilt u meer weten over wat wij voor medici kunnen betekenen? Neem dan contact op en ga in gesprek met een van onze gespecialiseerde bankers.
   Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel