1. Voor wie
 2. Executives

Uw positie vraagt om een specialist die u begrijpt

executives
 • Oplossingen die rekening houden met wet- en regelgeving en toenemende compliance-eisen
 • Ruim 20 jaar expertise in private banking voor executives
 • Altijd een hoogst persoonlijk aanspreekpunt, óók in de avonduren en in het weekend

Het FD Financieel Diner 2018

video

Zaken doen zoals u wilt

Zorgvuldig en strategisch handelen is voor u, maar ook voor ons belangrijk. Als bestuurder of commissaris van een beursgenoteerde onderneming bent u gewend om verantwoordelijkheid te nemen en snel te schakelen. Het is goed om te weten dat uw financieel specialist deze verantwoordelijkheid ook neemt als het over uw vermogen gaat. Scheelt u een hoop zorgen.

Hoe werkt het?

Maatwerk

Uw persoonlijke vraagstukken, onze maatwerk oplossingen

In de financiële planning die wij voor u opstellen, houden we rekening met uw vaste en variabele beloningscomponenten en met uw eventuele posities in het eigen aandeel.
Integriteit

Uw integriteit bewaken op financieel vlak voelt als onze verantwoordelijkheid

Zo hebben we regelmatig contact met uw compliance officer. Wij waarborgen uw privacy extra door binnen de bank te werken met een gecentraliseerd en afgeschermd team van specialisten.
Netwerkfunctie

Ons netwerk, is uw netwerk

We organiseren bijeenkomsten waarmee we naast inhoud ook een platform bieden waarbij u uw collega bestuursleden en commissarissen kunt ontmoeten in een informele setting.

Mijn specialist staat altijd voor me klaar en schakelt snel

Taco| 55| CEO vastgoedfonds
Het persoonlijke contact, de enorme expertise én de goede bereikbaarheid van mijn private banker maakt dat ik mij zorgeloos met mijn werk kan bezighouden. Ik weet dat alles 'in control' is en als het nodig is wordt er snel geschakeld, dat geeft rust.

  CompliantBeheer of Beleggingsadvies?

  CompliantBeheer

  Volledig ontzorgd uw vermogen laten beheren

  Bent u partner of medewerker van BDO, Deloitte, EY (HVG Law), KPMG (Meijburg) of PwC? Dan is er speciaal voor u CompliantBeheer: vermogensbeheer waarbij u zeker weet dat u zich aan de voorschriften houdt. 
  Beleggingsadvies

  Beleggen met advies van een specialist

  Zonder zorgen beleggen om uw wensen en doelen behalen? Dat kan. Samen met uw beleggingsspecialist, die de tijd voor u neemt, rekening houdt met uw compliance restricties én helpt met slimme beleggingsoplossingen. 

  Onze specialisten adviseren u in elke fase van uw carrière

  contact
  Contact block
  Jacqueline van der Voort
  Directeur Executives