1. Voor wie
 2. Business professionals

Uw positie vraagt om een specialist die u begrijpt

business professionals
 • Financiering van uw toetreding
 • Vermogensplanning voor uw financiële onafhankelijkheid
 • Hypotheek op basis van uw winstaandeel en dividenduitkering
business professionals video still

In gesprek met Leon Pieters, equity partner

video

Uw partner tijdens uw partnerschap

Bent u partner bij een advies- of advocatenkantoor? Of treedt u binnenkort toe tot een kantoor? Dan vindt u bij ons de dienstverlening die volledig is toegespitst op uw situatie. U wordt in alle fasen van uw partnerschap begeleid door gespecialiseerde adviseurs.

Als equity partner bent u gewend om verantwoordelijkheid te nemen en snel te schakelen. Het is goed om te weten dat uw private banker deze verantwoordelijkheid ook neemt als het over uw vermogen gaat. Dat scheelt u een hoop zorgen.

Waarmee kunnen we u ontzorgen?

Beleggingsadvies

Beleggen met advies van een specialist

Zonder zorgen beleggen om uw wensen en doelen behalen? Dat kan. Samen met uw beleggingsspecialist, die de tijd voor u neemt, rekening houdt met uw compliance restricties én helpt met slimme beleggingsoplossingen. 
CompliantBeheer

Volledig ontzorgd uw vermogen laten beheren

Bent u partner of medewerker van BDO, Deloitte, EY (HVG Law), KPMG (Meijburg) of PwC? Dan is er speciaal voor u CompliantBeheer: vermogensbeheer waarbij u zeker weet dat u zich aan de voorschriften houdt. 
Vermogensbeheer

Uw vermogen laten beheren door onze specialisten

U hebt als equity partner een drukke agenda en besteedt liever geen tijd aan het beheer van uw beleggingsportefeuille. U vertrouwt op onze deskundigheid en kiest liever voor de ontzorgende vorm van Vermogensbeheer. Zo werkt u zorgeloos naar uw pensioen toe.

Standaard korting op uw hypotheek

business professional arrangement
Als business professional krijgt u door ons Business Professional arrangement standaard 0,2% korting op de hypotheekrente. U komt in aanmerking voor het Business Professional als u partner bent bij een advies- of advocatenkantoor en klant bent bij onze afdeling Business Professionals. Heeft u vermogen dat u bij ons onderbrengt? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor ons Vermogensarrangement. Hierbij kan de korting oplopen tot 0,3%. Bekijk de arrangementen voor meer informatie. 

Aandacht voor wat echt belangrijk is

LEON PIETERS | 52 | PARTNER DELOITTE CONSULTING
Het is fijn dat ik mijn gehele financiële planning uit handen kan geven aan Van Lanschot. Zij zorgen ervoor dat ik daar mijn prioriteit niet hoef te leggen.

  De juiste specialist voor uw situatie

  Contact block
  Nico Hoeve
  Directeur Business Professionals

  Ook interessant voor u

  Kennis & inspiratie