1. Voor wie
  2. Business professionals
Man op fiets bij Zuidas

Uw positie vraagt om een specialist die u begrijpt

business professionals
  • Financiering van uw toetreding
  • Vermogensplanning voor uw financiële onafhankelijkheid
  • Hypotheek op basis van uw winstaandeel en dividenduitkering
business professionals video still

In gesprek met Leon Pieters, equity partner

video

Uw partner tijdens uw partnerschap

Bent u partner bij een advies- of advocatenkantoor? Of treedt u binnenkort toe tot een kantoor? Dan vindt u bij ons de dienstverlening die volledig is toegespitst op uw situatie. U wordt in alle fasen van uw partnerschap begeleid door gespecialiseerde adviseurs.

Als equity partner bent u gewend om verantwoordelijkheid te nemen en snel te schakelen. Het is goed om te weten dat uw private banker deze verantwoordelijkheid ook neemt als het over uw vermogen gaat. Dat scheelt u een hoop zorgen.

Zeker van een adviseur met kennis en ervaring

Oplossingen op maat

Zeker van een adviseur met kennis en ervaring

Oplossingen op maat
Vanuit uw positie heeft alles wat u doet direct effect op uw eigen financiële activiteiten. De complexe wet- en regelgeving en toenemende eisen op gebied van compliance vragen om kennis en ervaring. Het contact tussen u, uw adviseur en uw compliance officer is nauw en persoonlijk.

Standaard korting op uw hypotheek

business professional arrangement
Als business professional krijgt u door ons Business Professional arrangement standaard 0,2% korting op de hypotheekrente. U komt in aanmerking voor het arrangement als u partner bent bij een advies- of advocatenkantoor en klant bent bij onze afdeling Business Professionals.

Hebt u vermogen dat u bij ons onderbrengt? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor ons Vermogensarrangement. Hierbij kan de korting oplopen tot 0,3%. Bekijk de arrangementen voor meer informatie. 

Maak een afspraak met onze adviseur

Contact block
Nico Hoeve
Directeur Business Professionals
Man met map in industriegebouw

Aandacht voor wat echt belangrijk is

LEON PIETERS | 52 | PARTNER DELOITTE CONSULTING
Het is fijn dat ik mijn gehele financiële planning uit handen kan geven aan Van Lanschot. Zij zorgen ervoor dat ik daar mijn prioriteit niet hoef te leggen.
    Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel