Webinar Veilig bankieren - Hoe gaat een oplichter te werk? (11 mei 2021)

  1. Veilig bankieren
  2. artikelen
  3. Webinar Veilig Bankieren Hoe gaat een oplichter te werk 11 mei 2021
webinar
11 april 2021

Webinar Veilig bankieren - Hoe gaat een oplichter te werk? (11 mei 2021)

Hoe voorzichtig u ook bent, oplichters worden steeds professioneler en bedenken steeds nieuwe manieren om u op te lichten. Tijdens dit webinar laten we op een interactieve manier zien hoe online oplichters te werk gaan en geven we u handvatten om u weerbaar te maken tegen cybercriminaliteit.

Hoe herkent u een frauduleuze e-mail (phishing) of vals WhatsApp-bericht (smishing)? Sturen hackers ook fysieke brieven? Hoe betrouwbaar zijn de resultaten in zoekmachines? Oplichting in het betalingsverkeer kent verschillende verschijningsvormen. Fraudeurs verleggen hun werkterrein steeds meer naar het internet: cybercriminaliteit is in een jaar tijd verdubbeld.

Cybercriminelen worden steeds geraffineerder en bedenken steeds nieuwe manieren om u op te lichten. Om u inzicht te geven in hoe cybercriminelen te werk gaan nodigen wij u graag uit voor het webinar Veilig bankieren op dinsdag 11 mei 2021 van 11.00 tot 12.00 uur.

Op een interactieve manier geven Maria Genova en Fred Jekel u handvatten om u weerbaarder te maken tegen cybercriminaliteit.

Fred Jekel werkt als hoofd Cyber Security bij Van Lanschot Kempen. Maria Genova is onderzoeksjournaliste en schrijfster van de bestseller ‘Komt een vrouw bij de h@cker’. Met haar frisse, niet-technische blik licht zij op een toegankelijke manier toe hoe u uw digitale veiligheid vergroot.

Natuurlijk hebt u de gelegenheid om uw vragen te stellen aan de sprekers.

Agenda

  • betaalverzoekfraude via WhatsApp
  • bankhelpdeskfraude via de telefoon
  • phishing en smishing
  • zoekmachinefraude (autocomplete zoektermen)
  • factuurfraude en pas-opstuurfraude 

Aanmelden

11 mei
U kunt zich aanmelden voor het live webinar via de knop ‘Aanmelden’. Na registratie ontvangt u een automatische bevestiging met de link naar het webinar en enkele dagen voor de lezing ontvangt u een herinnering.

Hebt u interesse in het webinar, maar bent u verhinderd op 11 mei? Meldt u zich dan aan via de knop ‘Terugkijken’. U ontvangt na afloop van het live webinar een link waarmee u de opname kunt bekijken.

sprekers

U ziet:

Meer informatie

vragen
Ondervindt u problemen bij de registratie voor het webinar of hebt u een andere vraag? Stuur ons dan een bericht. We helpen u graag.