Beleggen en sparen combinatie

Sparen tegen gunstige rentecondities

sparen en beleggen

De combinatie van sparen én beleggen

Per 1 juli gaan veel banken een negatieve rente rekenen van 0,5% voor (spaar)tegoeden boven de € 100.000. Het laten beleggen van uw spaargelden is niet de enige interessante optie. Een combinatie van sparen én beleggen kan namelijk ook. Wanneer u vermogen aanhoudt bij Van Lanschot binnen Vermogensbeheer en/of Beleggingsadvies komt u in aanmerking om tegen gunstigere rentecondities uw spaargelden bij ons aan te houden, het zogenoemde Wealth Management Arrangement. Doe de keuzehulp om er achter te komen of u hiervoor in aanmerking komt of bekijk de video.

Het Wealth Management Arrangement in 1 minuut

Zet ons aan het werk

Wij helpen u aan een unieke, passende beleggingsoplossing. Onze aanpak zal u verrassen.
Disclaimer

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van elk product. Meer informatie over de risico’s van beleggen vindt u in de voorwaarden die horen bij de dienstverlening die u kiest.

Om een indicatie te geven van het risico dat u met uw beleggingen loopt, gebruiken we beleggingsprofielen. De ‘Risicometer Beleggen’ helpt u om de beleggingsprofielen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op risico. Lees meer over de Risicometer Beleggen.

Bekijk ook de informatie over het Depositogarantiestelsel, het Beleggerscompensatiestelsel en bescherming van uw beleggingen door de Wet Giraal Effectenverkeer.

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel