Reactie Van Lanschot Kempen op artikel in het Financieele Dagblad en andere media van 3 juli 2018

  1. Nieuws
  2. Reactie Van Lanschot Kempen op artikel in het Financieele Dagblad van 3 juli 2018
Nieuws
04 juli 2018

Reactie Van Lanschot Kempen op artikel in het Financieele Dagblad en andere media van 3 juli 2018

Op dinsdag 3 juli 2018 is een artikel in het Financieele Dagblad verschenen over een brief die wij hebben verstuurd aan klanten die niet meer bij ons beleggen. In dat artikel wordt gesuggereerd dat Van Lanschot afscheid neemt van àlle klanten met een - gespaard of belegd - vermogen tot € 500.000. Dit is niet correct.

Uitsluitend klanten die niet (meer) bij ons beleggen ontvangen de eerder genoemde brief. Deze brief is vooral een uitnodiging om (weer) gebruik te maken van onze beleggingsdienstverlening bij Private Banking. Alleen van de klanten die hier niet voor kiezen nemen wij vervolgens afscheid. Wij betreuren het als er door de berichtgeving in de landelijke media onnodige verwarring is ontstaan.
 
Als wealth manager begeleiden wij onze klanten bij het behoud en de opbouw van hun vermogen. De kern van onze dienstverlening bestaat uit vermogensbeheer en beleggingsadvies. Daarnaast adviseren en ondersteunen wij met gespecialiseerde teams specifieke doelgroepen bij uiteenlopende financiële vraagstukken zoals financieringen. Betalen en sparen zijn daarbij als aanvullende diensten beschikbaar. Naast deze Private Banking-dienstverlening bieden we online beleggen aan bij Evi: beschikbaar vanaf € 1.000. 
 
Van Lanschot Private Banking is er graag voor:
-          vermogende particulieren en families
-          ondernemers 
-          business professionals
-          medici
-          verenigingen en stichtingen
 
Hebt u nog vragen of wilt u hier met iemand over spreken? Neemt u dan contact op met uw banker. U kunt ons ook bellen op 0800 1737 op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel