Nieuwe website als onderdeel van de nieuwe huisstijl

  1. Nieuws
  2. Nieuwe website als onderdeel van nieuwe huisstijl Van Lanschot - Nieuws 23 mei 2018
Vrouw in taxi bij het Colosseum

Nieuwe website als onderdeel van de nieuwe huisstijl

Servicebericht
23 mei 2018
Welkom op de nieuwe website van Van Lanschot. Met deze nieuwe website zijn wij in staat u beter van dienst te zijn, of u nu klant bent of (nog) niet. Bijvoorbeeld via een keuzehulp voor onze beleggings- of hypotheekoplossingen. Natuurlijk zijn de gebruikelijke functionaliteiten zoals het inloggen op de Mijn Van Lanschot-omgeving beschikbaar.

Nieuwe huisstijl

Met de nieuwe website introduceren wij tegelijkertijd onze vernieuwde huisstijl. De nieuwe huisstijl vertaalt zich in uitgesproken, felle kleuren, een nieuw logo en inspirerende illustraties. Het doorvoeren van de nieuwe huisstijl op andere kanalen en middelen vindt gefaseerd plaats en wordt gekoppeld aan een verbetering of vernieuwing voor onze klanten. Met het oog op duurzaamheid zullen nieuwe materialen geleidelijk in gebruik worden genomen. Eerst worden de oude voorraden opgemaakt, daarna worden nieuwe materialen gedrukt.

Hoe weet ik dat dit echt de nieuwe website van Van Lanschot is?

Dat ziet u aan aan de adresregel van de webpagina die begint met: https://www.vanlanschot.nl/... En aan de aanwezigheid van het gesloten slotje naast de adresregel in de browser. Dit geeft aan dat het een beveiligde website betreft. Twijfelt u alsnog aan de echtheid van de website? Gaat u dan niet verder en neem voor de zekerheid contact met ons op via 0800-1737.

Wij horen graag wat u van de nieuwe website vindt! Uw feedback kunt u mailen naar nieuwewebsite@vanlanschot.com.

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel