Voortzetting partnerschap Van Lanschot Kempen en Nationale Monumenten-organisatie

  1. Nieuws
  2. 2021
  3. Voorzetting partnerschap Van Lanschot Kempen en Nationale Monumenten-organisatie - 26 mei 2021
Hooge Steenweg 29 Den Bosch

Voortzetting partnerschap Van Lanschot Kempen en Nationale Monumenten-organisatie

Nieuws
26 mei 2021
Als Partner binnen het NMo Netwerk heeft Van Lanschot Kempen onlangs aangegeven de Nationale Monumentenorganisatie te blijven ondersteunen.
“Als de oudste onafhankelijke wealth manager van Nederland willen wij maatschappelijke waarde creëren en oog hebben voor volgende generaties. Daarom ondersteunen wij al sinds 1737 kunst en cultuur in de breedste zin van het woord. Het partnership tussen de NMo en Van Lanschot Kempen, drie jaar geleden gestart, is voor ons dus een logische stap. Het gaat ons immers om het bewaken, behouden en laten groeien van alles van waarde, zodat monumenten nu en in de toekomst voor Nederland toegankelijk blijven,” aldus Robbert-Jan Voogt, verantwoordelijk voor Verenigingen en Stichtingen bij Van Lanschot Kempen.

Het partnerschap met de NMo is voor ons een logische stap

Robbert-jan Voogt

Nationale Monumentenorganisatie: "Onze Partners maken het mogelijk dat de Nationale Monumentenorganisatie de monumentensector kan blijven dienen. Een mooi voorbeeld daarvan is het Nationaal Monumenten Portaal, waarop monumenten die beleefd kunnen worden kosteloos de aandacht kunnen vragen van het publiek. Van Lanschot Kempen draagt dus met dit Partnerschap niet alleen de NMo, maar ook de gehele monumentensector een warm hart toe. Wij zijn bijzonder dankbaar en verheugen ons op de goede samenwerking!"

Foto: monumentaal pand aan de Hooge Steenweg 29, het kantoor van Van Lanschot in 's-Hertogenbosch

Voor iedereen die een monument wil beleven, huren of kopen

meer weten?
Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel