Van Lanschot Kempen zet belangrijke stap in groeistrategie met overname van Hof Hoorneman Bankiers

  1. Nieuws
  2. 2020
  3. Van Lanschot Kempen zet belangrijke stap in groeistrategie met overname van Hof Hoorneman Bankiers
Nieuws
18 augustus 2020

Van Lanschot Kempen zet belangrijke stap in groeistrategie met overname van Hof Hoorneman Bankiers

Van Lanschot Kempen en de aandeelhouders van Hof Hoorneman Bankiers hebben overeenstemming bereikt over de overname door Van Lanschot Kempen van alle aandelen van Hof Hoorneman Bankiers.

In een gezamenlijk persbericht hebben wij bekendgemaakt dat Van Lanschot Kempen de activiteiten van Hof Hoorneman Bankiers overneemt. Deze transactie vindt plaats onder voorbehoud van goedkeuring door de toezichthouders en zal naar verwachting afgerond worden aan het einde van 2020.

 

Wij zijn zeer enthousiast over deze overname en geloven dat de bedrijfscultuur en het klantbedieningsmodel van Hof Hoorneman Bankiers uitstekend bij Van Lanschot Kempen passen. 

 

Ook bij Hof Hoorneman Bankiers ligt de nadruk op de persoonlijke benadering van klanten die bij ons zo kenmerkend is. Deze overname past uitstekend in onze groeistrategie en zal onze positionering als geïntegreerde wealth manager nog verder versterken. Wij zien er dan ook naar uit de klanten en medewerkers van Hof Hoorneman Bankiers te mogen verwelkomen.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met uw private banker of met Client Services via (0800) 17 37.

 


Met vriendelijke groet,
 

Richard Bruens
Lid Raad van Bestuur & Algemeen Directeur Private Banking

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel