Bestuursvoorzitter Karl Guha over corona

  1. Nieuws
  2. 2020
  3. Bericht over coronavirus
Karl Guha, CEO Van Lanschot Kempen

Bestuursvoorzitter Karl Guha over corona

Nieuws
16 maart 2020
Een bericht van Karl Guha, voorzitter van de Raad van Bestuur van Van Lanschot Kempen.

Beste relatie,
 
Wij informeren u graag over de maatregelen die wij hebben genomen naar aanleiding van de aankondigingen van het kabinet van zondagmiddag 15 maart 2020. Wij volgen de meest recente adviezen van het kabinet en het RIVM nauwgezet, om zo bij te dragen aan het terugdringen en niet verder verspreiden van het coronavirus. Daarbij staat de gezondheid van u, van onze leveranciers en van onze medewerkers voorop.
 
In lijn met de aankondigingen gaan zoveel mogelijk collega’s tot nader order vanuit huis werken. De afgelopen weken hebben wij een dergelijke situatie uitgebreid en succesvol getest. 
 
We doen er alles aan om onze dienstverlening ongehinderd aan u te kunnen blijven verlenen. Alles is erop gericht om kerntaken als betalingsverkeer, beleggingsadvies en effectentransacties te waarborgen. Belangrijk daarbij te melden is dat uw beleggingsportefeuilles zorgvuldig zullen worden gemonitord en gemanaged, doordat wij met een optimaal roulatieschema van op kantoor aanwezige beleggingsadviseurs werken. Deze werkwijze geldt ook voor onze vermogensbeheerders en voor het team waar ons beleggingsbeleid wordt bepaald.
 
Daarnaast blijven wij inspelen op deze buitengewone omstandigheden door middel van webinars en frequente Trending Topics-berichten om u proactief op de hoogte te houden van de actuele marktomstandigheden.
 
Het valt niet uit te sluiten dat uw adviseur de komende tijd lastiger te bereiken is. Ook persoonlijke afspraken bij u thuis of bij ons op kantoor zijn tot nader order niet mogelijk. Uiteraard spreken wij u graag per telefoon, of hebben contact per e-mail of WhatsApp. Wij hopen op uw begrip voor deze situatie.

Mede namens al mijn collega’s wens ik u veel sterkte en succes in de komende periode, zowel privé als zakelijk. Wij staan in ieder geval klaar om u zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden. Ik ben ervan overtuigd dat we hier samen sterker uit zullen komen.
 
Hartelijke groet, 
 
Karl Guha
Voorzitter Raad van Bestuur Van Lanschot Kempen 

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel