Bericht over coronavirus van Richard Bruens, Private Banking

  1. Nieuws
  2. 2020
  3. Bericht over coronavirus
Richard Bruens

Bericht over coronavirus van Richard Bruens, Private Banking

Nieuws
27 mei 2020
Een bericht van Richard Bruens, lid Raad van Bestuur Van Lanschot Kempen & algemeen directeur Private Banking.

Geachte relatie,

Minister-president Rutte heeft een duidelijke boodschap voor de nieuwe fase in de strijd tegen het COVID-19-virus: we kijken uit naar een versoepeling van de maatregelen, echter zonder de controle uit handen te geven, zodat we kunnen bijsturen als dat nodig is. De komende periode gaan we de controlefase in: leven en werken met het coronavirus waarbij we de kwetsbaren beschermen en zorgen dat de druk op de zorg beheersbaar blijft.

In de routekaart van het kabinet is opgenomen dat thuiswerken vooralsnog de norm is. Het liefst openen we natuurlijk morgen onze deuren en maken we weer afspraken met onze klanten op locatie. Maar we moeten voorzichtig zijn en blijven voldoen aan de eisen van de anderhalve-meter-samenleving. We werken aan de plannen voor een stapsgewijze terugkeer naar onze kantoren, waarbij we uitgaan van drie fases. Pas in fase drie kunnen we weer onbeperkt klanten ontvangen en kleine evenementen organiseren, vanzelfsprekend met de geldende voorzorgsmaatregelen. Het is echter vanaf dit moment ook mogelijk om - uitdrukkelijk op uw verzoek - een afspraak op locatie te maken. Deze afspraak vindt bij voorkeur bij u thuis plaats, maar als dat niet mogelijk is kan dit in een specifiek toegewezen ruimte op een van onze kantoren.

Vanzelfsprekend houden we u op de hoogte van eventuele nieuwe ontwikkelingen. Voor nu doen wij er alles aan om onze dienstverlening ongehinderd aan u te kunnen blijven voortzetten. U kunt er verzekerd van zijn dat onze kerntaken – betalingsverkeer, beleggingsadvies en effectentransacties – ook in de huidige omstandigheden gewaarborgd zijn. De aandelenmarkten blijven erg onzeker en de wereldeconomie staat aan de vooravond van een recessie. Veel van onze relaties zijn heel actief op de effectenmarkten en hebben behoefte aan advies en support. Ook in deze uitzonderlijke periode spelen we graag in op uw speciale wensen en behoeften. Zo bieden we maatwerkmogelijkheden voor het tijdelijk verruimen van kredietregelingen en verschijnen onze beleggingsupdates vaker dan anders.

We danken u vriendelijk voor uw flexibiliteit en uw begrip voor onze maatregelen. U bent samen met uw private banker, relatiemanager en beleggingsadviseur overgeschakeld van face-to-face-gesprekken op videobellen, en dat zelfs in de late avonduren. Dat waarderen we zeer; zo houden we ook in deze bijzondere tijd samen het persoonlijke karakter van onze relatie in stand. Aarzelt u vooral niet om ons uw vragen voor te leggen, wij staan voor u klaar!

Met hartelijke groet,

Richard Bruens

Lid Raad van Bestuur Van Lanschot Kempen & algemeen directeur Private Banking
Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel