Kroonveiling Kunst & Antiek met inkijkje in Van Gogh Museum

Met veel plezier nodigen Van Lanschot Apeldoorn en Zwolle klanten uit voor een bijzondere middag in Apeldoorn. Op zondag 2 april bent u van harte welkom in Hotel De Keizerskroon. U kunt dan luisteren naar een presentatie over het Van Gogh Museum en aansluitend een bezoek brengen aan de Kroonveiling Kunst en Antiek.

Bijzonder Van Gogh

Van Lanschot draagt kunst en cultuur een warm hart toe en is sponsor van het Van Gogh Museum. Kees van den Meiracker, afdelingshoofd Collectiebeheer en Restauratie, vertelt u over dit bijzondere museum:

  • de positie van het Van Gogh Museum in de internationale museumwereld
  • hoe is de collectie van het museum tot stand gekomen?
  • wat komt er kijken bij het beheer en behoud van een collectie?
  • restauratie en onderzoek

Bieden voor het goede doel

Na de presentatie kunt u rond 13.15 uur een bezoek brengen aan de Kroonveiling Kunst en Antiek. Deze veiling wordt al vele jaren georganiseerd door Kiwanis Het Loo. Hiermee steunen zij kinderen over de hele wereld bij het krijgen van goed onderwijs. Dit jaar gaat de opbrengst naar War Child Nederland en Waka Waka. Zij zorgen voor lampen op zonne-energie, zodat kinderen hun leerboeken kunnen verlichten, ook als er geen elektriciteit is.

Meer weten?

Wilt u zich aanmelden of hebt u een vraag? Neemt u dan contact op met Marlijn van de Pavert. Dat kan per mail naar marlijn.vandepavert@vanlanschot.com of telefonisch op (055) 582 55 04.

Van Lanschot maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over cookies bij Van Lanschot