Seminar Ketenvorming in de mondzorg (7 oktober 2022)

 1. Inspiratie
 2. Vermogensregie
 3. Healthcare
 4. Seminar Ketenvorming in de mondzorg
uitnodiging
20 juni 2022

Seminar Ketenvorming in de mondzorg (7 oktober 2022)

Het is onderwerp van gesprek: ketenvorming in de mondzorg. Het aantal praktijken in Nederland dat onderdeel is van een keten is fors en steeds meer praktijkhouders kiezen ervoor om zich aan te sluiten bij een ketenbouwer. Maar waar doet u goed aan? En hoe kunt u zich voorbereiden op de overdracht van uw praktijk aan een keten?
Tandarts

Als praktijkhouder komt er een moment waarop u de verkoop van uw tandartspraktijk overweegt. Waar de praktijk in het verleden werd overgedragen aan een collega-tandarts, zijn er tegenwoordig veel mondzorgketens in de markt die praktijken opkopen. Deze ontwikkeling heeft de markt flink opgeschud en er veelal toe geleid dat de verkoopprijs aanzienlijk is toegenomen. Daarbij is het verkoopproces echter wel flink veranderd.

Een voorbereid tandarts telt voor twee. Daarom organiseren wij op vrijdagmiddag 7 oktober 2022 het seminar 'Ketenvorming in de mondzorg'.

In dit seminar staan Richard Mastwijk en Pieter Steenhuizen stil bij de ontwikkeling van ketenvorming en de impact op de verkopende tandarts. U bent daardoor beter voorbereid op de verkoop van uw praktijk en de financiële impact die dat met zich meebrengt. Zij gaan in op vragen als: 

 • Hoe bereid ik mijn praktijk voor op een verkoop (aan een keten)?
 • Hoe verloopt het verkoopproces ?
 • Kan ik het me veroorloven om mijn praktijk te verkopen?

Richard Mastwijk werkt als consultant bij Van Helder Accountancy en heeft in deze rol veel tandartsen begeleid bij de verkoop van hun praktijk aan mondzorgketens. Pieter Steenhuizen werkt als senior healthcare banker bij Van Lanschot en helpt klanten die hun tandartspraktijk verkocht hebben met hun financiële planning. 

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

 • 13.30 uur - Ontvangst bij Van Lanschot, Driebergseweg 1 in Zeist (route)
 • 14.00 uur - De voorbereiding en het verkoopproces (Richard Mastwijk)
 • 15.30 uur - Pauze
 • 16.00 uur - De financiële impact van overdracht (Pieter Steenhuizen)
 • 17.00 uur - Afsluitende borrel

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de knop. Na registratie ontvangt u van ons automatisch een bevestiging voor uw agenda.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het verkopen van uw tandartspraktijk? Of wilt u weten wat Van Lanschot Healthcare voor u kan betekenen? Neem contact op met Pieter Steenhuizen, senior healthcare banker bij het adviesteam Mondzorg, 06-51 40 04 31 via of p.steenhuizen@vanlanschot.com.
Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel