Ketenvorming in de mondzorg

Pieter Steenhuizen
Teamleider bij Van Lanschot Healthcare
  1. Inspiratie
  2. Vermogensregie
  3. Healthcare
  4. Ketenvorming in de mondzorg
podcast
26 april 2022

Ketenvorming in de mondzorg

Het is en blijft een hot topic onder tandartsen, ketenvorming in de mondzorg. Het aantal praktijken in Nederland dat onderdeel is van een keten is fors en blijft verder groeien. Komt dit de zorg ten goede?
Tandarts

Naast de gevestigde namen zoals Dental Clinics, Dent Connect en Fresh Tandartsen zijn er ook veel nieuwe ketens bijgekomen die commerciële kansen zien. Waar komt deze ontwikkeling vandaan? En waar gaat het heen? Zijn dit goede ontwikkelingen voor de tandarts?

Pieter Steenhuizen, senior Healthcare Banker bij het adviesteam mondzorg, geeft antwoord op deze vragen in de aflevering 'Ketenvorming in de mondzorg: een zegen of een vloek' van de postcastserie 'Mondzaken' van Dental-Tribune Nederland.

 

Tandartspraktijk verkopen

Overweegt u de praktijk te verkopen aan een tandartsketen? In samenwerking met Richard Mastwijk, consultant bij Van Helder Accountant, organiseert het adviesteam Mondzorg in het najaar een bijeenkomst voor tandartsen met een eigen praktijk. Tijdens deze inhoudelijke sessie wordt er dieper ingegaan op vragen zoals: 

  • Hoe bereid ik mijn praktijk voor op een verkoop (aan een keten)?
  • Hoe verloopt het verkoopproces ?
  • Wat zijn de valkuilen bij het verkopen van een praktijk?
  • Hoe verloopt het traject na de verkoop?

Ontvangt u graag de uitnodiging voor deze bijeenkomst? Stuur dan een e-mail met uw contactgegevens naar Pieter Steenhuizen, p.steenhuizen@vanlanschot.com.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het verkopen van uw tandartspraktijk? Of wilt u weten wat Van Lanschot Healthcare voor u kan betekenen? Neem contact op met Pieter Steenhuizen, senior Healthcare Banker bij het adviesteam Mondzorg, 06-51 40 04 31 via  of p.steenhuizen@vanlanschot.com.

 

Pieter Steenhuizen
Teamleider bij Van Lanschot Healthcare
Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel