Het Concertgebouw Amsterdam foto Hans Roggen

Healthcare-event in Het Concertgebouw (1 juni 2022)

uitnodiging
09 mei 2022
Graag nodigen wij u uit voor het Healthcare-event op woensdag 1 juni 2022 in Het Concertgebouw in Amsterdam. Tijdens dit evenement staan we stil bij de ontwikkelingen in de zorgsector en bij de geschiedenis van Het Concertgebouw. Het event biedt daarnaast een unieke gelegenheid om in de klassieke ambiance van Het Concertgebouw te netwerken met collega-adviseurs.

Programma

  • Welkomstwoord en visie en beschouwing op de ontwikkelingen in de zorgsector door Chris Zegers, directeur Healthcare van Van Lanschot Kempen. 
  • De geschiedenis van Het Concertgebouw door Simon Reinink, directeur van Het Concertgebouw.  
  • Afsluitende borrel. 

U bent samen met uw introducé(e) van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij dit event. De ontvangst is om 16.30 uur en de presentaties eindigen om 18.00 uur. Onder het genot van een hapje en drankje is er na afloop gelegenheid om met elkaar na te praten.

Tijd en locatie

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de knop. Na registratie ontvangt u een automatische bevestiging en enkele dagen van tevoren een herinnering.
Hebt u een vraag? Pauline Kreeft, directeur Private Banking, helpt u graag. Zij is bereikbaar per telefoon, 06 55 89 29 41, en per e-mail, p.kreeft@vanlanschot.com.
Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel