Women’s Wealth Matters event: De kracht van geld (dinsdag 5 september 2023)

 1. Inspiratie
 2. Vermogensregie
 3. 2023
 4. Women’s Wealth Matters Event: De kracht van geld
Evenement
30 augustus 2023

Women’s Wealth Matters event: De kracht van geld (dinsdag 5 september 2023)

Vrouwelijke relaties van Van Lanschot zijn van welkom op dit Women’s Wealth Matters evenement, georganiseerd door onze partner PYM. Hier krijgen vermogende vrouwen de ruimte om in een veilige omgeving hun visie en gevoel over geld te bespreken.
Zakenvrouw op trap

Van Lanschot Kempen & PYM

In 2020 is Van Lanschot Kempen een ‘Trusted Partnership’ aangegaan met PYM, the conscious investors' community. PYM is een onafhankelijke non-profit netwerkorganisatie bestaande uit ervaren impact-investeerders. Het doel van PYM is meer vermogenden op het pad van duurzaam en impact-investeren te brengen. Dit doet PYM door hen te verbinden en te inspireren met persoonlijke verhalen, van mens tot mens.

Women's Wealth Matters

PYM organiseert Women’s Wealth Matters; een doorlopende reeks evenementen voor vrouwelijke PYM-leden. Tijdens deze evenementen krijgen vermogende vrouwen de kans om hun visie en gevoel over geld te bespreken met gelijkgestemden.

In Nederland is vermogen nog steeds een onderwerp waar we niet graag over praten. Laat staan dat we onze persoonlijke ervaringen met en gevoelens over geld delen. Women's Wealth Matters (WWM) is uitsluitend voor vrouwen met toegang tot kapitaal en biedt daardoor een veilige en besloten sfeer.

Het WWM-netwerk van PYM bestaat uit vrouwen die op allerlei manieren hun vermogen hebben vergaard: bijvoorbeeld onderneemsters die zelf door hun werk of onderneming vermogend zijn geworden, doorgewinterde investeerders, NextGens, en vrouwen die door een erfenis of huwelijk vermogend zijn geworden.

Dinsdag 5 september - De kracht van geld

Onder leiding van professioneel coach en relatietherapeut Anouk Bloemers worden op 5 september in een geldopstelling de volgende zaken onderzocht:

 • Hoe is uw relatie met geld?
 • Hoe verhouden we ons tot het geld dat we verdien(d)en, krijgen of kregen?
 • Wat heeft u hierover meegekregen tijdens uw jeugd?
 • Wat voor invloed heeft dit op uw relaties en vriendschappen?
 • Hoe vrij voelen we ons in de besteding ervan, hoe zeker zijn we tijdens het investeren?
 • Hoe kunt u een positief verschil maken met uw vermogen?

Deze onderwerpen worden in de besloten sfeer van een huiskamer besproken. Er zullen zo'n 20 vrouwen aanwezig zijn. De exacte locatie ontvangt u na uw inschrijving. 

Wat wordt bedoeld met een opstelling?

Bij een opstelling zoals tijdens dit evenement wordt een systeem in de ruimte opgezet. In een familieopstelling wordt bijvoorbeeld het systeem van uw eigen familie neergezet. Bij een geldopstelling kijkt u hoe u zich verhoudt tot geld en hoe dat ontstaan is. Er wordt onderzocht waar er verstrikkingen zijn, waar het vrij stroomt, wat de dynamiek is en wat er nodig zou kunnen zijn. Een opstelling heeft zowel invloed op bewust niveau als op onbewust niveau. Tijdens deze avond zullen een aantal oefeningen worden gedaan waarbij uw eigen verhouding tot geld wordt onderzocht.

Praktische informatie

 • Datum & tijd: dinsdag 5 september, 17:30 - 22:00 uur.
 • Locatie: Amsterdam Zuid, de exacte locatie ontvangt u na uw inschrijving.
 • Kosten: € 85, inclusief vegetarisch diner.

De voertaal van de avond is Nederlands. Uiteraard geldt de Chatham House Rule, alles wat binnenskamers wordt uitgewisseld, is vertrouwelijk.

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel