Webinar Prinsjesdag: wat verandert er in 2022?

  1. Inspiratie
  2. Vermogensregie
  3. 2021
  4. Webinar Prinsjesdag: wat verandert er in 2022?
Webinar
10 augustus 2021

Webinar Prinsjesdag: wat verandert er in 2022?

Blijf op de hoogte van de impact van de kabinetsplannen voor de vermogende particulier en directeur-grootaandeelhouder: volg het webinar van ons Kenniscentrum op donderdag 23 september.
Koffertje op het binnenhof
Op 23 september organiseert Van Lanschot het Prinsjesdag-webinar. Van 16.00 tot 16.45 uur bespreken de experts van ons Kenniscentrum wat er mogelijk verandert in 2022 en wat dat voor u kan betekenen.
  • Blijft de schenkingsvrijstelling voor de eigen woning in stand? 
  • Blijft de hypotheekrenteaftrek bestaan?
  • Wordt de bedrijfsopvolgingsregeling aangepast?
  • Met welke tarieven krijgt u te maken in de vennootschapsbelasting?
  • Wat gebeurt er met het wetsvoorstel Excessief Lenen? 

Patrick Fransen praat u bij over de consequenties voor uw privévermogen en Hanneke Kroonenberg informeert u over de gevolgen voor de directeur-grootaandeelhouder.

Normaal gesproken verwacht je van een demissionair kabinet geen ingrijpende veranderingen. Dit keer lijkt dat echter anders. Onze specialisten laten u concreet zien wat deze plannen betekenen voor uw financiële situatie. Natuurlijk heeft u ook de gelegenheid om vragen te stellen tijdens de uitzending. 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het live webinar via de knop ‘Aanmelden’. Na registratie ontvangt u een automatische bevestiging en enkele dagen voor het webinar ontvangt u een herinnering.

Hebt u interesse in het webinar, maar bent u verhinderd op donderdag 23 september? Meldt u zich dan aan via de knop ‘Terugkijken’. U ontvangt na afloop van het live webinar een link waarmee u de opname kunt bekijken.

sprekers

In dit webinar ziet u:

Meer informatie

Ondervindt u problemen bij de registratie voor het webinar of hebt u een andere vraag? Stuur ons dan een bericht. We helpen u graag.