Webinar Eindejaarstips voor 2020

  1. Inspiratie
  2. Vermogensregie
  3. 2020
  4. Webinar Eindejaarstips voor 2020

Webinar Eindejaarstips voor 2020

Webinar
11 oktober 2020
Het jaar 2020 is door de coronapandemie anders dan andere jaren, maar sommige dingen veranderen nooit. Zo is november traditioneel een goed moment om te bekijken of er op fiscaal gebied zaken zijn die u nog gauw zou moeten regelen voor het einde van het jaar.

In ons webinar Eindejaarstips op dinsdag 10 november van 16.00 tot 17.00 uur zetten de experts van ons Kenniscentrum de belangrijkste tips voor u op een rij. 

Patrick Fransen bespreekt de eindejaarstips voor vermogende particulieren en Hanneke Kroonenberg neemt de tips voor de directeur-grootaandeelhouder met u door. Patrick Rietveld is uw gastheer en natuurlijk heeft u de gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het live webinar via de knop ‘Aanmelden’. Na registratie ontvangt u een automatische bevestiging met de link naar het webinar en enkele dagen voor het webinar ontvangt u een herinnering.

Hebt u interesse in het webinar, maar bent u verhinderd op 10 november? Meldt u zich dan aan via de knop ‘Terugkijken’. U ontvangt na afloop van het live webinar een link waarmee u de opname kunt bekijken.

Programma

Live webinar dinsdag 10 november 2020:

16.00 uur - Welkom en opening door Patrick Rietveld
16.05 uur - Eindejaarstips met Patrick Fransen en Hanneke Kroonenberg over:

  • inkomstenbelasting
  • vennootschapsbelasting
  • schenk- en erfbelasting
  • overige fiscaliteiten

16.35 uur - Q&A
16.40 uur - Afsluiting

sprekers

In dit webinar ziet u:

Meer informatie

Ondervindt u problemen bij de registratie voor het webinar of hebt u een andere vraag? Stuur ons dan een bericht. We helpen u graag.