Van Lanschot Kempen Foundation maakt het verschil

 1. Inspiratie
 2. Vermogensregie
 3. 2020
 4. Van Lanschot Kempen Foundation maakt het verschil
Foundation
11 juni 2020

Van Lanschot Kempen Foundation maakt het verschil

De Stichting Van Lanschot Kempen Foundation ondersteunt goede doelen in Nederland en België met geld, kennis en tijd. Door de coronacrisis liggen de meeste activiteiten en projecten van de Foundation voorlopig stil. Gelukkig konden we dit jaar nog tweehonderd kinderen laten genieten van een concert in Het Concertgebouw.
Hart voor de zorg goodiebags Amsterdam Van Lanschot Kempen Foundation

Ook hebben we de afgelopen weken zorgmedewerkers en medewerkers van diverse goede doelen en zorginstellingen een hart onder de riem kunnen steken.

Duizend-en-een-nacht in Het Concertgebouw

De Van Lanschot Kempen Foundation nodigde in samenwerking met Het Concertgebouw op 23 januari tweehonderd leerlingen van de VSO Alphons Laudy School in Amsterdam uit om te genieten van het prachtige kinderconcert ‘Duizend-en-een-nacht’ in de Grote Zaal. Medewerkers van Van Lanschot Kempen, dat hoofdsponsor is van het Concertgebouw, zorgden op de dag zelf dat de leerlingen makkelijk hun weg konden vinden in het gebouw. 

1001-en-een-nacht concertgebouw amsterdam

Duizend-en-een-nacht

video
kinderconcert | Concertgebouw Amsterdam
In aanloop naar het concert is in de klassen aandacht besteed aan het verhaal, de muziek en de choreografie, zodat de kinderen voorbereid waren op het spektakel. Of dit impact heeft gehad? Kijkt u zelf maar!
  Bedrijven aan de Zuidas bedanken zorgmedewerkers met goodiebags

  Hart voor de zorg

  De druk op de zorg neemt langzaam af; tijd voor veel zorgmedewerkers om eindelijk een beetje op adem te komen. Verschillende bedrijven aan de Zuidas hebben het initiatief genomen om zorgmedewerkers in Amsterdam te bedanken voor hun bijdrage in de strijd tegen corona door hen vijfhonderd goodiebags te geven met producten en waardebonnen van lokale ondernemers uit Amsterdam. 

  Medewerkers van Van Lanschot Kempen hebben geholpen met het inpakken en verspreiden van de goodiebags die door de Foundation zijn gesponsord. Het Amsterdam UMC laat weten: ‘Wat zaten er veel mooie spullen in de tassen! Jullie hebben echt veel mensen heel erg blij gemaakt. Nogmaals onze grote dank.’

  Tot slot zijn er ook nog duizend Tony’s Chocolonely-repen door lokale Van Lanschot-kantoren verspreid onder diverse goede doelen en zorginstellingen uit hun netwerk. 

  Van Lanschot Kempen Foundation

  De missie van de Foundation is het initiëren en bevorderen van maatschappelijke projecten voor volgende generaties en voor een betere wereld. Dit willen we bereiken door het inzetten van financiële middelen, kennis en (werk)tijd van Van Lanschot Kempen-medewerkers en kennis en netwerken van klanten.
  De Foundation richt zich op vier thema’s die niet alleen goed bij Van Lanschot Kempen passen, maar ook essentieel zijn voor een stabiele en gezonde samenleving: financiële educatie, kunst & cultuur, sport en gezondheid. Om onze missie te realiseren ontplooien we activiteiten die passen bij de thema’s. We hanteren als uitgangspunt dat (financiële) ondersteuning gepaard gaat met de inzet van medewerkers van Van Lanschot Kempen. 
  Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel