Online event Women’s Wealth Matters: Women & Tech (7 juni 2022)

Andrew Mackay
Andrew Mackay
Charity & Impact Investing Specialist
  1. Inspiratie
  2. Ons cultureel en maatschappelijk vermogen
  3. Online event PYM: Women’s Wealth Matters (7 juni 2022)
webinar
23 mei 2022

Online event Women’s Wealth Matters: Women & Tech (7 juni 2022)

De impact-investeerders van PYM discussiëren over 'Women & Tech': hoe kunnen meer vrouwen bij 'tech' betrokken worden om samen een positieve impact te maken?  Vrouwelijke relaties van Van Lanschot zijn van harte welkom om hun visie te delen en inspiratie op te doen.
Vrouw met hond in auto

Zelfs in 2022 zijn vrouwen nog steeds erg ondervertegenwoordigd in ‘tech’, niet alleen als oprichters en werknemers in de sector, maar ook als investeerders. Dit heeft gevolgen voor het verloop van de digitale transformatie waarin we ons momenteel bevinden.

Thema: Women & Tech

In deze editie van Women's Wealth Matters leert u uit de eerste hand van vrouwen die succesvol zijn in de wereld van investeren in technologie, vrouwen om hen heen sterker maken en een verschil maken. Ze bespreken de digitale transformatie die wordt gestimuleerd door technologieën als AI (Artificial Intelligence), VR (Virtual Reality) en Blockchain, en hoe een belegger een positieve impact kan hebben op dit domein. Inspirerende vrouwen uit de PYM-gemeenschap delen daarnaast hun ervaringen met investeren in technologie. 

Succesvol investeren in de wereld van technologie

Women’s Wealth Matters

Women’s Wealth Matters wordt georganiseerd door PYMthe conscious investors community. Het is een doorlopende reeks evenementen voor vrouwelijke leden van PYM. Tijdens deze evenementen kunnen vermogende vrouwen hun visie en hun gevoel over geld met gelijkgestemden bespreken. 

Bij het online event op dinsdag 7 juni 2022 zijn naast leden van PYM ook vrouwelijke relaties van Van Lanschot van harte welkom. Het evenement duurt van 16.00 uur tot 18.00 uur en bestaat uit een algemeen gedeelte en break-out-sessies, grotendeels in het Engels. De toegang is gratis. 

Van Lanschot Kempen & PYM

Eind 2020 is Van Lanschot Kempen een Trusted Partnership aangegaan met PYMthe conscious investors' community. PYM is een onafhankelijke non-profit netwerkorganisatie van ervaren impact-investeerders. Het doel van PYM is om meer vermogenden op het pad van duurzaam en impact-investeren te brengen, door te verbinden en te inspireren met persoonlijke verhalen van mens tot mens.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het live webinar via de knop ‘Aanmelden’. Vervolgens ontvangt u een uitnodiging van PYM waarmee u zich definitief kunt inschrijven voor het event.
 

Meer informatie

vragen
Ondervindt u problemen bij de registratie voor het webinar of hebt u een andere vraag? Stuur ons dan een bericht. We helpen u graag.

 

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel