Online event PYM: Women’s Wealth Matters (5 oktober 2021)

  1. Inspiratie
  2. Ons cultureel en maatschappelijk vermogen
  3. Online event PYM: Women’s Wealth Matters (5 oktober 2021)
webinar
08 september 2021

Online event PYM: Women’s Wealth Matters (5 oktober 2021)

De impact-investeerders van PYM discussiëren over mode en duurzaamheid: hoe kan dat samengaan?  Vrouwelijke relaties van Van Lanschot zijn van harte welkom om hun visie te delen en inspiratie op te doen.
Zakenvrouw op trap

Van alle materialen waarmee kleding gemaakt wordt belandt uiteindelijk 75% in de vuilverbranding of op de vuilstort. De mode-industrie produceert daarnaast 10% van alle menselijke CO2-uitstoot. Deze editie van Women's Wealth Matters gaat over de actuele problemen en kansen van deze branche. Gesproken wordt over investeren in deze sector om verandering te stimuleren en innovatie en impact te bevorderen.

Women’s Wealth Matters

Women’s Wealth Matters wordt georganiseerd door PYM, the conscious investors community. Het is een doorlopende reeks evenementen voor vrouwelijke leden van PYM. Tijdens deze evenementen kunnen vermogende vrouwen hun visie en hun gevoel over geld met gelijkgestemden bespreken.

Wereldwijde mode ethischer en ecologisch duurzamer  maken

Thema: mode en duurzaamheid

Het thema van deze editie is ‘mode en duurzaamheid’. Aanwezigen horen uit de eerste hand van investeerders, activisten, experts en startups. Ze werken allemaal om wereldwijde mode ethischer en ecologisch duurzamer te maken. Sprekers van Alante Capital, Redress, Sustainable Apparel Coalition en anderen, nemen de huidige situatie in de industrie door en geven hun visie op wat er gaat komen voor de toekomst van de mode. Er is een verandering nodig, een transformatie, niet alleen van de mode-industrie, maar ook van onszelf en onze consumptiegewoonten.

Het evenement duurt van 16.00 uur tot 18.00 uur en bestaat uit een algemeen gedeelte en break-out-sessies, grotendeels in het Engels. De toegang is gratis. 

Van Lanschot Kempen & PYM

Eind vorig jaar is Van Lanschot Kempen een Trusted Partnership aangegaan met PYMthe conscious investors' community. PYM is een onafhankelijke non-profit netwerkorganisatie van ervaren impact-investeerders. Het doel van PYM is om meer vermogenden op het pad van duurzaam en impact-investeren te brengen, door te verbinden en te inspireren met persoonlijke verhalen van mens tot mens.

Aanmelden

5 oktober 2021
U kunt zich aanmelden voor het live webinar via de knop ‘Aanmelden’. Vervolgens ontvangt u een uitnodiging van PYM waarmee u zich definitief kunt inschrijven voor het event.
 

Meer informatie

vragen
Ondervindt u problemen bij de registratie voor het webinar of hebt u een andere vraag? Stuur ons dan een bericht. We helpen u graag.

 

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel