Webinar PYM: Women’s Wealth Matters (18 mei 2021)

  1. Inspiratie
  2. Ons cultureel en maatschappelijk vermogen
  3. Webinar PYM: Women’s Wealth Matters (18 mei)
webinar
13 april 2021

Webinar PYM: Women’s Wealth Matters (18 mei 2021)

De impact-investeerders van PYM discussiëren op 18 mei over Gender Lens: investeringen die bewust rekening houden met de economische en sociale voordelen voor vrouwen. Vrouwelijke relaties van Van Lanschot zijn van harte welkom om hun visie te delen en inspiratie op te doen.
Man en vrouw die hardlopen

Eind vorig jaar is Van Lanschot Kempen een Trusted Partnership aangegaan met PYM, the conscious investors' community. PYM is een onafhankelijke non-profit netwerkorganisatie van ervaren impact-investeerders. Het doel van PYM is om meer vermogenden op het pad van duurzaam en impact-investeren te brengen, door te verbinden en te inspireren met persoonlijke verhalen van mens tot mens.

Women’s Wealth Matters

Een van de activiteiten van PYM is ‘Women’s Wealth Matters’ (WWM). WWM is een doorlopende reeks evenementen uitsluitend voor vrouwelijke leden van PYM. Tijdens deze evenementen kunnen vermogende vrouwen hun visie en hun gevoel over geld met gelijkgestemden bespreken.

Bij het online event op dinsdag 18 mei 2021 zijn naast leden van PYM ook vrouwelijke relaties van Van Lanschot van harte welkom. 

Thema: investeren in Gender Lens

Het thema van deze editie is ‘Gender Lens Investing’. Bij Gender Lens-beleggingen wordt niet alleen rekening gehouden met financieel rendement, maar ook met de voordelen voor vrouwen en meisjes door verbetering van hun economische kansen en sociale welzijn. Investeren in Gender Lens kan bijvoorbeeld bestaan uit het financieren van:

  • bedrijven die eigendom zijn van vrouwen
  • bedrijven met een sterke staat van dienst op het gebied van het in dienst nemen van vrouwen 
  • bedrijven die het leven van vrouwen en meisjes verbeteren met hun producten en diensten.

Het evenement duurt van 16.00 uur tot 18.00 uur en bestaat uit een algemeen gedeelte en break-out-sessies, grotendeels in het Engels. De toegang is gratis. 

Aanmelden

18 mei 2021
U kunt zich aanmelden voor het live webinar via de knop ‘Aanmelden’. Vervolgens ontvangt u een uitnodiging van PYM waarmee u zich definitief kunt inschrijven voor het event.
 

Meer informatie

vragen
Ondervindt u problemen bij de registratie voor het webinar of hebt u een andere vraag? Stuur ons dan een bericht. We helpen u graag.

 

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel