Terugkijken: webinar duurzaam ondernemen, Do Good. Win Better

 1. Inspiratie
 2. Ons cultureel en maatschappelijk vermogen
 3. Terugkijken: webinar Do Good. Win Better
webinar
18 februari 2021

Terugkijken: webinar duurzaam ondernemen, Do Good. Win Better

Steeds meer mensen zijn ervan overtuigd dat we voor fundamentele uitdagingen staan en dat veel zaken beter moeten voor mens en planeet. Maar hoe doet u dat? Waar begint u en hoe kunt u het verschil maken?

Tijdens het webinar 'Do Good. Win Better' van Van Lanschot en Valor presenteren Wieke Maarleveld (Sustainable & Impact Investing) en Michael Jacobs (oprichter van premium menswear startup Valor) hun visie op de rol van duurzaam ondernemen bij het creëren van een betere toekomst. Het webinar staat onder leiding van Pauline de Wilde.

Industrie verduurzamen

Valor is een andersdenkende premium menswear startup in de op één na grootste vervuilende industrie ter wereld: de kledingindustrie. Het is de missie van Valor om met betere producten, betere diensten en een beter business model voor klanten bij te dragen aan een verandering ten goede voor mens en milieu.

Michael Jacobs neemt u mee in zijn persoonlijke verhaal en het tot stand komen van Valor. Hij presenteert hoe Valor zijn missie wil realiseren en wat dat uiteindelijk kan opleveren voor mens en planeet.

Nobody can be successful - or even dare to call themselves successful - in a world that fails

feike Sijbesma

Dit gedeelte wordt ondersteund door inspirerende (video)bijdragen van Feike Sijbesma (Honorary Chairman Royal DSM, Board Philips, Unilever en NL Central Bank, Senior Advisor Africa Improved Foods, Co-Chair Global Center Adaptation), Joost Rigter (spreker en sociaal ondernemer) en Jeroen Smit (onderzoeksjournalist, schrijver Het grote gevecht, De Prooi, Het drama Ahold).

webinar duurzaam ondernemen do good win better met valor februari 2021

Inspirerende game changers

programma
16 februari 2021 | 60 min.
 • Opening - Wieke Maarleveld
 • Introductie Valor - Michael Jacobs
 • Purpose & missie - Feike Sijbesma
 • Better Product - Impressie Italiaanse producenten
 • Better Experience - Joost Rigter
 • Better Business - Jeroen Smit
 • For Valor Collective - Michael Jacobs

  Meer informatie

  Wilt u naar aanleiding van dit webinar uw persoonlijke situatie bespreken? Neem dan contact op met uw private banker. Ook Van Lanschot Client Services helpt u graag verder.