Webinar duurzaam ondernemen: Do Good. Win Better (16 februari 2021)

 1. Inspiratie
 2. Ons cultureel en maatschappelijk vermogen
 3. Webinar Do Good. Win Better, 16 februari 2021
uitnodiging
11 januari 2021

Webinar duurzaam ondernemen: Do Good. Win Better (16 februari 2021)

Steeds meer mensen zijn ervan overtuigd dat we voor fundamentele uitdagingen staan en dat veel zaken beter moeten voor mens en planeet. Maar hoe doet u dat? Waar begint u en hoe kunt u het verschil maken?

Tijdens het webinar 'Do Good. Win Better.' van Van Lanschot en Valor op dinsdag 16 februari 2021 om 17.00 uur presenteren Lars Dijkstra (Chief Investment Officer en Chief Sustainability Officer) en Michael Jacobs (oprichter van Valor) hun visie op de rol van duurzaam ondernemen in het creëren van een betere toekomst. 

Industrie verduurzamen

Valor is een andersdenkende premium menswear startup in de op één na grootste vervuilende industrie ter wereld: de kledingindustrie. Het is de missie van Valor om met betere producten, betere diensten en een beter business model voor klanten bij te dragen aan een verandering ten goede voor mens en milieu.

Inspirerende game changers

Het webinar wordt geopend door Lars Dijkstra en vervolgens neemt Michael Jacobs u mee in zijn persoonlijke verhaal en het tot stand komen van Valor. Hij presenteert hoe Valor zijn missie wil realiseren en wat dat uiteindelijk kan opleveren voor mens en planeet. Dit gedeelte wordt ondersteund door inspirerende bijdragen van:

Nobody can be successful - or even dare to call themselves successful - in a world that fails

feike Sijbesma
 • Feike Sijbesma (Honorary Chairman Royal DSM, Board Philips, Unilever en NL Central Bank, Senior Advisor Africa Improved Foods, Co-Chair Global Center Adaptation)
 • Joost Rigter (spreker en sociaal ondernemer)
 • Jeroen Smit (onderzoeksjournalist, schrijver Het grote gevecht, De Prooi, Het drama Ahold)

Ten slotte licht Michael de groei- en impactambitie van Valor toe en hoe je daaraan kunt bijdragen. Natuurlijk heeft u de gelegenheid om vragen te stellen tijdens het webinar.

Programma

U kunt het webinar live volgen op dinsdag 16 februari van 17.00 tot 18.00 uur:

 • Opening - Lars Dijkstra
 • Introductie Valor - Michael Jacobs
 • Purpose & missie - Feike Sijbesma (videobijdrage)
 • Better Product - Impressie Italiaanse producenten (videobijdrage)
 • Better Experience - Joost Rigter (videobijdrage)
 • Better Business - Jeroen Smit (videobijdrage)
 • For Valor Collective 

Aanmelden

16 februari
U kunt zich aanmelden voor het live webinar via de knop ‘Aanmelden’. Na registratie ontvangt u een automatische bevestiging met de link naar het webinar en enkele dagen voor het webinar ontvangt u een herinnering.

Hebt u interesse in het webinar, maar bent u verhinderd op 16 februari? Meldt u zich dan aan via de knop ‘Terugkijken’. U ontvangt na afloop van het live webinar een link waarmee u de opname kunt bekijken.

sprekers

In dit webinar ziet u:

Meer informatie

vragen
Ondervindt u problemen bij de registratie voor het webinar of hebt u een andere vraag? Stuur ons dan een bericht. We helpen u graag.