Klimaatwebinar over duurzaam beleggen en wonen terugkijken

  1. Inspiratie
  2. Ons cultureel en maatschappelijk vermogen
  3. Terugkijken Klimaatwebinar 12 oktober 2020
webinar
13 oktober 2020

Klimaatwebinar over duurzaam beleggen en wonen terugkijken

De aarde warmt op, met alle gevolgen van dien. Dit zet aan tot denken. Hoe gaat onze toekomst en die van toekomstige generaties eruitzien?
Windmolen

Zoals Richard Bruens, lid van de Raad van Bestuur van Van Lanschot Kempen, al aangaf in zijn blog 'Vechten, vluchten of bevriezen' lijkt Nederland, afgaande op officiële verduurzamingscijfers, tot op heden te kiezen voor vluchten (kop in het zand) en ‘bevriezen’ (ik doe niks, eerst moet de ander maar eens …).

Wij willen u graag informeren over de mogelijkheden die er nu al zijn om samen het verschil te maken. Daarom hebben wij op 12 oktober een Klimaatwebinar georganiseerd over duurzaam beleggen en wonen. U kunt dit webinar nu terugkijken.

  • Na een welkom door Richard Bruens praat weerman en klimatoloog Reinier van den Berg u bij over de oorzaken, gevolgen en ernst van klimaatverandering.
  • Met Lars Dijkstra, Chief Investment Officer van Kempen Capital Management, bespreken wij de mogelijkheden die Van Lanschot-beleggers hebben om klimaatrisico’s in hun portefeuille te mijden en klimaatkansen te benutten.
  • Daarna gaan we in gesprek met Mark Zaal, Founder & COO van De Energiebespaarders, die laat zien dat het verduurzamen van een woning minder moeilijk is dan het lijkt en zich snel terugverdient.

Terugkijken

Meld u aan voor de video met de knop 'Terugkijken'. Na registratie ontvangt u een link waarmee u de opname kunt bekijken.
 

Programma

00' Opening door Richard Bruens
05' Klimaatverandering: de feiten in een notendop door Reinier van den Berg
20' Uw beleggingen en het klimaat door Lars Dijkstra
40' Uw woning en het klimaat door Mark Zaal
55' Q&A

Meer weten?

Wilt u naar aanleiding van dit webinar uw persoonlijke situatie bespreken? Neem dan contact op met uw private banker. Ook Van Lanschot Client Services helpt u graag verder.

 

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel