Klimaatwebinar over duurzaam beleggen en wonen op 12 oktober

  1. Inspiratie
  2. Ons cultureel en maatschappelijk vermogen
  3. Uitnodiging Klimaatwebinar 12 oktober 2020
uitnodiging
14 september 2020

Klimaatwebinar over duurzaam beleggen en wonen op 12 oktober

De aarde warmt op, met alle gevolgen van dien. Dit zet aan tot denken. Hoe gaat onze toekomst en die van toekomstige generaties eruitzien?

Zoals Richard Bruens, lid van de Raad van Bestuur van Van Lanschot Kempen, al aangaf in zijn blog 'Vechten, vluchten of bevriezen' lijkt Nederland, afgaande op officiële verduurzamingscijfers, tot op heden te kiezen voor vluchten (kop in het zand) en ‘bevriezen’ (ik doe niks, eerst moet de ander maar eens …).

Wij willen u graag informeren over de mogelijkheden die er nu al zijn om samen het verschil te maken. Op maandag 12 oktober van 12.00 tot 13.00 uur organiseren wij een Klimaatwebinar over duurzaam beleggen en wonen.

  • Na een kort welkom door Richard Bruens zal weerman en klimatoloog Reinier van den Berg u bijpraten over de oorzaken, gevolgen en ernst van klimaatverandering.
  • Met Lars Dijkstra, Chief Investment Officer van Kempen Capital Management, bespreken wij de mogelijkheden die Van Lanschot-beleggers hebben om klimaatrisico’s in hun portefeuille te mijden en klimaatkansen te benutten.
  • Daarna gaan we in gesprek met Mark Zaal, Founder & COO van De Energiebespaarders, die laat zien dat het verduurzamen van een woning minder moeilijk is dan het lijkt en zich snel terugverdient.

Het wordt een interactieve online bijeenkomst waarbij u natuurlijk de gelegenheid hebt om vragen te stellen. Uw host deze middag is Wieke Maarleveld.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het live webinar via de knop ‘Aanmelden’. Na registratie ontvangt u een automatische bevestiging en enkele dagen voor het webinar ontvangt u een herinnering.

Hebt u interesse in het webinar, maar bent u verhinderd? Meldt u zich dan aan via de knop ‘Terugkijken’. U ontvangt na afloop van het live webinar een link waarmee u de opname kunt bekijken.

Programma

Live webinar maandag 12 oktober 2020:

12.00 uur - Opening door Richard Bruens
12.05 uur - Klimaatverandering: de feiten in een notendop door Reinier van den Berg
12.20 uur - Uw beleggingen en het klimaat door Lars Dijkstra
12.40 uur - Uw woning en het klimaat door Mark Zaal
12.55 uur - Afsluiting door Richard Bruens

Meer weten?

Ondervindt u problemen bij de registratie voor het webinar of hebt u een andere vraag? Stuur ons dan een bericht. We helpen u graag.