Bijeenkomst PYM: Women’s Wealth Matters (8 november 2022)

  1. Inspiratie
  2. Ons cultureel en maatschappelijk vermogen
  3. Bijeenkomst PYM: Women’s Wealth Matters (8 november 2022)
event
24 oktober 2022

Bijeenkomst PYM: Women’s Wealth Matters (8 november 2022)

Beginnende en ervaren vrouwelijke investeerders komen samen in Amsterdam om te praten over wat vermogen voor hen betekent en hoe ze dit zinnig (kunnen) inzetten. Vrouwelijke relaties van Van Lanschot zijn van harte welkom om hun visie te delen en inspiratie op te doen.
Zakenvrouw op trap

Van Lanschot Kempen is sinds 2020 een van de Trusted Partners van PYMthe conscious investors community. Deze onafhankelijke non-profit netwerkorganisatie van ervaren impact-investeerders brengt meer vermogenden op het pad van duurzaam en impact-investeren door te verbinden en te inspireren met verhalen en voorbeelden.

Vrouwen stellen veelal andere vragen in de besluitvorming

Waarom Women’s Wealth Matters?

Steeds meer vrouwen beschikken over vermogen en het geld van vrouwen doet ertoe, omdat ze in de besluitvorming veelal andere vragen stellen dan mannen - en andere prioriteiten hebben. Daarom organiseert PYM onder de vlag Women’s Wealth Matters een reeks bijeenkomsten voor vrouwen die hun vermogen positief willen inzetten. Op deze middagen  kunnen vermogende vrouwen in intieme kring spreken over hun visie op en gevoel over geld. 

Bij de bijeenkomst op dinsdag 8 november 2022 zijn naast leden van PYM ook vrouwelijke relaties van Van Lanschot van harte welkom.

Thema: Het grote geldspel

Allemaal spelen we elke dag mee in ‘het grote geldspel’. We kopen en verkopen, verdienen, beleggen, sparen. Erg open zijn we daar meestal niet over, terwijl we er tegelijkertijd tal van vragen over hebben: 

  • Hoeveel geef ik uit aan mezelf?
  • Wat is mijn relatie met geld eigenlijk? 
  • Wat heb ik over geld van huis uit meegekregen? 
  • Hoe en wanneer praat ik met de kinderen over kapitaal? 
  • Hoe kan ik met mijn geld een positief verschil maken?
  • Durf ik echt mijn eigen keuzes te maken en hoe doen anderen dat?
  • Hoe zetten andere vrouwen hun kapitaal in voor impact? 

Over zulke vragen zal het gesprek gaan, in intieme kring, in het Nederlands en onder de Chatham House Rule dat alles wat binnenskamers wordt gezegd vertrouwelijk is.

De bijeenkomst vindt plaats aan de rand van het Vondelpark in Amsterdam en duurt van 15.30 uur tot 18.00 uur (inloop vanaf 15.00 uur). De toegang is gratis. Na aanmelding ontvangt u van PYM bericht over de locatie en wat mee te nemen.

Aanmelden

8 november 2022
U kunt zich aanmelden via de knop ‘Aanmelden’. Vervolgens ontvangt u een uitnodiging van PYM waarmee u zich definitief kunt inschrijven voor het event.
 

Meer informatie

vragen
Ondervindt u problemen bij de registratie voor de bijeenkomst of hebt u een andere vraag? Stuur ons dan een bericht. We helpen u graag.

 

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel