1. Inspiratie
  2. Evenementen
  3. Uitnodiging Vaktechnisch Seminar 8 oktober 2019
Krantenlezers op een bankje
08 oktober 2019

Vaktechnisch Seminar voor Healthcare adviseurs

Uw gastheer: Chris Zegers
Directeur Van Lanschot Healthcare
Graag nodigen wij u uit voor ons jaarlijkse vaktechnisch seminar speciaal voor healthcare adviseurs. Specifiek gericht op de zorgprofessional met ruimte voor interactie en gelegenheid om te netwerken met collega adviseurs.

De thema's zijn:

  • Praktische visie en beschouwing op de ontwikkelingen in de zorgsector specifiek op de segmenten; apothekers , eerstelijnszorg, medisch specialisten & mondzorg, door Chris Zegers, directeur Van Lanschot Healthcare.
  • Actualiteiten zakelijk en privé gericht op de adviespraktijk van Healthcare adviseurs, door mr. Hanneke Kroonenberg RB, Hoofd Kenniscentrum van Van Lanschot.

U bent van harte uitgenodigd om dit seminar op dinsdag 8 oktober op ons kantoor in Zeist bij te wonen eventueel samen met uw introducé(e). De ontvangst is om 16.00 uur en de presentatie eindigt rond 19.00 uur. Onder het genot van een hapje en drankje is er na afloop gelegenheid om met elkaar na te praten.


Tijd en locatie
Dinsdag 8 oktober 2019
16.00 - 19.00 uur
Van Lanschot

Driebergseweg 1
3708 JA Zeist
Route

Wilt u meer informatie?

Meer weten
Pauline Kreeft helpt u graag als u zich wilt aanmelden of een vraag hebt. Zij is bereikbaar per telefoon (06 55 89 29 41 ) en per mail: p.kreeft@vanlanschot.com.

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel