1. Inspiratie
  2. Evenementen
  3. Uitnodiging vaktechnisch seminar 13 oktober 2020
Huisarts
13 oktober 2020

Vaktechnisch seminar voor healthcare-adviseurs

Uw gastheer: Chris Zegers
Directeur Van Lanschot Healthcare
Graag nodigen wij u uit voor ons jaarlijkse vaktechnisch seminar speciaal voor healthcare-adviseurs. Specifiek gericht op de zorgprofessional, met ruimte voor interactie en gelegenheid om te netwerken met collega-adviseurs.

De thema's zijn:

  • Praktische visie en beschouwing op de ontwikkelingen in de zorgsector, specifiek de segmenten apothekers, eerstelijnszorg, dierenartsen, medisch specialisten en mondzorg; door Chris Zegers, directeur Van Lanschot Healthcare.
  • Actualiteiten zakelijk en privé gericht op de adviespraktijk van healthcare-adviseurs; door mr. Hanneke Kroonenberg RB, hoofd Kenniscentrum bij Van Lanschot.

U bent van harte uitgenodigd om dit seminar op dinsdag 13 oktober op ons kantoor in Zeist bij te wonen, eventueel samen met uw introducé(e). De ontvangst is om 16.00 uur en de presentatie eindigt rond 19.00 uur. Onder het genot van een hapje en drankje is er na afloop gelegenheid om met elkaar na te praten.

Tijd en locatie
Dinsdag 13 oktober 2020
16.00 - 19.00 uur
Van Lanschot

Driebergseweg 1
3708 JA Zeist
Route

Wilt u meer informatie?

Meer weten
Pauline Kreeft helpt u graag als u zich wilt aanmelden of een vraag hebt. Zij is bereikbaar per telefoon (06 55 89 29 41 ) en per mail: p.kreeft@vanlanschot.com.

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel