1. Inspiratie
  2. Evenementen
  3. Uitnodiging Masterclass waardecreatie en verkoop 1 oktober
Vergaderruimte met adviseur en klant
01 oktober 2019

Uitnodiging Masterclass waardecreatie en verkoop

 
De druk om traditionele business modellen te veranderen wordt steeds groter. Succesvolle onder nemingen hebben een business model dat inspeelt op veranderingen in technologie en gedrag van afnemers. Deze eigenschap wordt door potentiële kopers als waardevol ervaren en draagt bij aan een optimale opbrengst bij verkoop.

Waardecreatie in uw bedrijf

Wat is waardecreatie precies? Wat kunt u doen om de waarde van uw bedrijf te verhogen? En hoe kijken investeerders naar de waarde van uw bedrijf? Bent u tevreden over de verwachte hoogte van de verkoopopbrengst? Wij nemen u mee in de rol van uw businessmodel bij waardecreatie, en de invloed op het verkoopproces. 

Positionering in het verkoopproces

We staan eveneens stil bij de verschillende type kopers die u kunt tegenkomen en wat van belang is  om de juiste keuzes te maken. Daarnaast kijken wij door de bril van een koper naar uw onderneming.  Hoe bepaalt een potentiële koper de aantrekkelijkheid van uw onderneming? En hoe kunt u deze kennis gebruiken om goed voorbereid het verkoopproces in te gaan en de waarde van uw onderneming te optimaliseren? Tijdens de masterclass brengen wij u in contact met andere ondernemers met wie u uw inzichten en ervaringen kunt delen.

Voor wie?

Wilt u zich gedegen voorbereiden op de toekomstige verkoop van uw onderneming? Dan bent u van harte welkom bij onze Masterclass waardecreatie en verkoop

Opzet

De masterclass is voor maximaal 20 deelnemers en heeft een interactief karakter. U deelt in een vertrouwelijke omgeving ervaringen en inzichten met elkaar. De organisator van de masterclass begeleidt  de discussie, vult inhoudelijk aan en vat de belangrijkste conclusies en inzichten samen.

Uitvoering

De masterclass wordt begeleid door deskundige mede werkers van Van Lanschot en Kempen Corporate Finance. Kempen Corporate Finance maakt net als Van Lanschot deel uit van Van Lanschot Kempen. Wij delen graag onze ervaring en kennis op het gebied van bedrijfsoverdracht met u.

Tijd en locatie
Dinsdag 1 oktober 2019

15.30 uur - Ontvangst en opening
16.00 uur - Waardecreatie naar de toekomst
16.45 uur - Break – Interactie
17.00 uur - Waarde creëren in een verkoop traject
17.45 uur - Discussie
18.00 uur - Afsluiting met borrel

 
Van Lanschot

Hooge Steenweg 29
5211 JN 's Hertogenbosch
Route

Wilt u meer informatie?

Meer weten
Monique Goebbels helpt u graag als u zich wilt aanmelden of een vraag hebt. Zij is bereikbaar per telefoon (06 533 791 17) en per mail: m.goebbels@vanlanschot.com.

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel