14 jan
Van der Valk Nijmegen-Lent, Hertog Eduardplein 4
19:30 uur
  1. Inspiratie
  2. Evenementen
  3. Uitnodiging Beleggingsvisie 2019
nieuws, krantenlezers, belegggers

Beleggingsvisie 2019

Evenementen
14 januari 2019
Hoofdeconoom Luc Aben kijkt terug op het afgelopen jaar en vertelt u de vooruitzichten voor de wereldeconomie en de financiële markten in 2019.
We begonnen 2018 met mooie vooruitzichten voor de economische groei. Naarmate het jaar vorderde, namen de onzekerheden toe. Beurzen beleefden een moeilijk einde van het jaar.

Hoe staan we ervoor? Moeten we ons al schrap zetten voor de volgende recessie? Of kan de groei zich herpakken? Wat kunnen we verwachten? En wat betekent dat voor u als belegger?

Daar blikken we graag met u op vooruit. Daarom bent u van harte welkom op onze ‘Beleggingsvisie 2019’. Hoofdeconoom Luc Aben kijkt terug op het afgelopen jaar en vertelt u de vooruitzichten voor de wereldeconomie en de financiële markten in 2019.

Programma

19.30 uur  
Ontvangst in de foyer

20.00 uur  
Inleiding door Astrid Huitink, kantoordirecteur Arnhem-Nijmegen

20.10 uur  
'De Digitale Wereld van Van Lanschot', Bas Rapati, manager Digital Banking bij Van Lanschot *

20.45 uur  
Vooruitzichten door Luc Aben, hoofdeconoom Van Lanschot

21.30 uur  
Afsluitende borrel met Contrabas & Gitaar Jazz-duo Linus Eppinger & Mauro Cottone, Het Concertgebouw Amsterdam

* Als u klant bent bij Van Lanschot, vragen wij u om uw mobiele telefoon, iPad en Webber of Digipas mee te nemen om deel te nemen aan deze interactieve sessie.

Wilt u erbij zijn? 

meer informatie
U kunt zich samen met uw eventuele introducé(e)(s) per e-mail aanmelden bij Marlijn van de Pavert. Hebt u een vraag? Marlijn van de Pavert helpt u graag. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (088) 553 12 37.