1. Inspiratie
  2. Evenementen
  3. Haal het Van Gogh Museum in huis
grootmoeder kind museum schilderij kunst
30 september 2020

Haal het Van Gogh Museum in huis

 

De coronacrisis biedt het Van Gogh Museum ook creatieve mogelijkheden om digitaal in contact te komen met het publiek.

Het museum brengt Vincent van Gogh naar u toe. Of u nu op zoek bent naar manieren om uw kinderen spelenderwijs iets te leren, of benieuwd bent naar het verhaal achter de kunstwerken van Van Gogh: er valt online heel veel te ontdekken. Bekijk het overzicht

Virtual Reality-rondleiding ‘In the Picture’

Op uw mobiele telefoon kunt u bovendien een Virtual Reality-rondleiding volgen van de huidige tentoonstelling In The Picture:

Volg de Virtual Reality-rondleiding op YouTube

Een portret vertelt meer dan je in eerste instantie denkt. Welk beeld wilden kunstenaars als Vincent van Gogh, Edvard Munch en Thérèse Schwartze neerzetten met hun portretten? Ontdek het in 'In the Picture'. Oorspronkelijk zou deze tentoonstelling tot 24 mei te zien zijn in het Van Gogh Museum, maar In the Picture is verlengd tot 30 augustus nu het museum weer open mag.

Tijd en locatie
24/7 vanaf april 2020
Online via de website van het Van Gogh Museum

Ons cultureel vermogen

De ondersteuning van kunst, cultuur, kunstenaars en musea is voor Van Lanschot Kempen al sinds de 19de eeuw de manier om bij te dragen aan het behoud en de opbouw van ons culturele vermogen. Zeker in tijden van crisis tonen kunst en muziek ons immers de schoonheid en de zin van het leven. Daarom sponsort Van Lanschot Kempen onder andere het Van Gogh Museum.
Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel