Terugblik

Heeft u dit al gezien? 

In de eerste helft van 2021 hebben we verschillende publicaties gemaakt over (actuele) financiële onderwerpen en hebben we digitale evenementen georganiseerd. We zetten een selectie van interessante artikelen, video’s en podcasts van het afgelopen kwartaal voor u op een rij:
Terugblik Cornelis Magazine 2020
Het Concertgebouw - Terugblik Cornelis Magazine

Het concertgebouw

WEbinar
Bent u geïnteresseerd in (klassieke) muziek en wilt u meer weten over fiscaal aantrekkelijk schenken aan goede doelen? Bekijk dan dit exclusieve online event in samenwerking met Het Concertgebouw.
  man smartphone appartement beleggen

  Biometrische stemverificatie

  Van Lanschot introduceert als eerste financiële instelling in de Europese Unie een nieuwe en nog veiligere manier van klantverificatie via een biometrisch stempaspoort.

  Lees de blog

  Verpakkingsschaamte?

  Moeten we verpakkingsschaamte hebben? En waarom duurt het zo lang voordat supermarkten overstappen op een duurzame verpakking? Marnix Kluiters gaat met Adriaan Verbeek, mede-oprichter van A Top Packaging, in gesprek in zijn nieuwe podcast ‘Onbewust hebben mensen al verpakkingsschaamte’. 

  Beluister de podcast

  Architect aan het werk
  bankieren Van Lanschot handen laptop

  Veilig bankieren

  Hoe voorzichtig u ook bent, oplichters worden steeds professioneler en bedenken steeds nieuwe manieren om u op te lichten. In dit webinar laten we zien hoe online oplichters te werk gaan en geven we u handvatten om u weerbaar te maken tegen cybercriminaliteit.

  Bekijk het webinar

  Wealth Management Arrangement - Cornelis Magazine 2020

  Wealth Management Arrangement

  video

  U ontvangt al enige tijd geen rentevergoeding meer over uw spaartegoeden. Boven een bepaald saldo is de rente zelfs negatief. Met de introductie van ons Wealth Management Arrangement maken wij gunstigere rentecondities mogelijk. Benieuwd naar de voorwaarden?

  > Bekijk de video hiernaast