Aanbieding

Nieuwe look met flinke korting

Is het al zomer in uw kledingkast? En is uw garderobe voorbereid op uw terugkeer naar kantoor? Kortom: bent u toe aan een nieuwe look? Tijdens de pre-sale krijgt u als lezer van Cornelis extra kassakorting bij de toonaangevende herenmodezaak Oger.

Oger staat bekend om zijn maatpakken en smart casual kleding. Een echt familiebedrijf, zoals is te lezen in het interview met Sander en Martijn Lusink, zoons van de oprichter. Vrijetijdskleding of maatpakken, dankzij de ouderwetse kleermakerstrucs van de vakmannen ziet iedereen er beter uit in de juiste kleding. ‘Door de taille van een jasje iets in te nemen of een knoop juist te plaatsen, krijgt elke man een atletisch silhouet,’ zeggen ze. Ook iets voor u?

Aanbieding - Vermogend Nederland 2021

Extra korting

De komende weken begint de pre-sale bij Oger, vooruitlopend op de echte uitverkoop krijgen vaste klanten alvast de mogelijkheid om in de collectie te neuzen en te profiteren van kortingen tot 35%. En als lezer van Cornelis, krijgt u nog eens 10% extra kassakorting, ook op de ruime collectie smart casual. Dat geldt voor aankopen in de fysieke winkel, maar ook in de webshop.

Wilt u gebruik maken van deze korting?

Vul bij uw online bestelling kortingscode VL10 in bij het afrekenen, dan wordt de kassakorting automatisch verrekend. Gaat u liever shoppen in de winkel? Laat dan dit artikel zien in de winkel en ontvang de korting bij de kassa.
Deze kortingsactie is geldig van 15 tot en met 30 juni 2021.